Μανταλένα Καϊλή: Δουλεύουμε για να αποδείξουμε ότι η αδελφή μου είναι αθώα

19:26 - 14/12/2022

Λίγα λεπτά μετά την αναβολή που πήρε η Εύα Καϊλή από το δικαστικό συμβούλιο στις Βρυξέλλες, η Μανταλένα Καϊλή την στηρίζει και εμμένει στην αθωότητα την αδερφή της. Η Μανταλένα Καϊλή, η οποία εκτός από αδερφή της Εύας Καϊλή υπήρξε και στενή συνεργάτης της, την στήριξε σε όλη της διαδρομή στον πολιτικό στίβο και αυτό κάνει και τώρα. «Έχουμε πάρει πολλή αγάπη και υποστήριξη από ανθρώπους που ήτανε κοντά μας. Όπως σε κάθε δοκιμασία είμαστε ευγνώμονες για την αγάπη που παίρνουμε. Δουλεύουμε για να αποδείξουμε ότι η αδελφή μου είναι αθώα. Εγώ προσωπικά είμαι ευγνώμων για την αγάπη που παίρνουν από τους ανθρώπους που μας την εκφράζουν και το ότι μπαίνουν στον κόπο και μας την εκφράζουν την αγάπ

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Qatar Gate - Μανταλένα Καϊλή: Δουλεύουμε για να αποδείξουμε ότι η αδελφή μου είναι αθώα

Η αδερφή της ευρωβουλευτή ενδέχεται να καταθέσει για το σκάνδαλο που συγκλονίζει  τις τελευταίες μέρες την Ευρώπη

Διαβάστε το στο

Εύα Καϊλή: «Δουλεύουμε για να αποδειχθεί ότι είναι αθώα» λέει η αδελφή της

Τι είπε η αδελφή της Εύας Καϊλή, Μανταλένα

Διαβάστε το στο

«Δουλεύουμε για να αποδειχθεί ότι είναι αθώα»

Στις 22 Δεκεμβρίου θα γίνει τελικά η ακρόαση της Εύας Καϊλή από τις βελγικές δικαστικές αρχές, για την σκάνδαλο Qatargate που έχει συγκλονίζει το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Διαβάστε το στο tanea.gr

Για το σκάνδαλο Qatar Gate στο οποίο φέρεται να εμπλέκεται η Εύα Καϊλή μίλησε η αδελφή της Μανταλένα.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Για το σκάνδαλο Qatar Gate στο οποίο φέρεται να εμπλέκεται η Εύα Καϊλή μίλησε η αδελφή της Μανταλένα στον ΑΝΤ1.Για το σκάνδαλο Qatar Gate στο οποίο φέρεται να εμπλέκεται η Εύα Καϊλή μίλησε η αδελφή της Μανταλένα στον ΑΝΤ1.Μετά την αναβολή που πήρε η Εύα Καϊλή από το δικαστικό συμβούλιο στις Βρυξέλλες η Μανταλένα Καϊλή δήλωσε: «Έχουμε πάρει πολλή αγάπη και υποστήριξη από ανθρώπους που ήταν κοντά μας. Όπως σε κάθε δοκιμασία είμαστε ευγνώμονες […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Qatar Gate - Μανταλένα Καϊλή: Δουλεύουμε για να αποδείξουμε ότι η αδελφή μου είναι αθώα

Λίγη ώρα μετά την αναβολή που πήρε η Εύα Καϊλή από το δικαστικό συμβούλιο στις Βρυξέλλες, η αδερφή της Μανταλένα μέσω δήλωσής της εκφράζει ότι την στηρίζει και εμμένει στην αθωότητα της αδερφής ευρωβουλευτή.

Διαβάστε το στο e-daily.gr

Μανταλένα Καϊλή: «Δουλεύουμε για να αποδειχθεί ότι η αδελφή μου είναι αθώα»

Μάχη για να αποδείξει ότι η Εύα Καϊλή είναι αθώα, δηλώνει ότι δίνει η Μανταλένα Καϊλή, λίγες ώρες έπειτα από την αναβολή για τις 22 Δεκεμβρίου που πήρε η Ελληνίδα ευρωβουλευτής απ

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Μανταλένα Καϊλή: «Η Εύα είναι αθώα - Παλεύουμε να το αποδείξουμε»

Στην αθωώτητα της Εύας Καϊλή, πιστεύει και προσπαθεί να αποδείξει - όπως η ίδια λέει - η αδελφή της Μανταλένα Καϊλή.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο Cnn.gr

Μανταλένα Καϊλή: Δουλεύουμε για να αποδείξουμε ότι η αδελφή μου είναι αθώα

Λίγα λεπτά μετά την αναβολή που πήρε η Εύα Καϊλή από το δικαστικό συμβούλιο στις Βρυξέλλες, η Μανταλένα Καϊλή την στηρίζει και εμμένει στην αθωότητα την αδερφή της. Η Μανταλένα Καϊλή, η οποία εκτός από αδερφή της Εύας Καϊλή υπήρξε και στενή συνεργάτης της, την στήριξε σε όλη της διαδρομή στον πολιτικό στίβο και αυτό […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας