ΕΟΦ: Ανακλήθηκε αντιβηχικό σιρόπι – Δείτε ποιο είναι και τι συνέβη

11:30 - 15/12/2022

Με σημερινή του ανακοίνωση ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΟΦ) γνωστοποίησε την απόφασή του να ανακαλέσει ένα γνωστό σιρόπι για τον βήχα. The post ΕΟΦ: Ανακλήθηκε αντιβηχικό σιρόπι – Δείτε ποιο είναι και τι συνέβη appeared first on Iatropedia.

Διαβάστε Περισσότερα στο iatropedia.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο ΕΟΦ ανακαλεί αντιβηχικό σιρόπι – Ποιό είναι και για ποιό λόγο

Με επίσημη ανακοίνωσή του ο ΕΟΦ (Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων) γνωστοποίησε την απόφασή του να ανακαλέσει άμεσα από την αγορά ένα γνωστό σιρόπι για τον βήχα. Όπως αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση του ΕΟΦ, η ανάκληση αποφασίστηκε απλά διότι εντοπίστηκε σφάλμα στην ταινία γνησιότητας. Πρόκειται για το αντιβηχικό σιρόπι SIVAL-B SYR (7,5+5,0) MG/5ML FLx120ML (ΓΥΑΛ.ΦΙΑΛ). Το SIVAL-B σιρόπι είναι ένα ... Περισσότερα To άρθρο Ο ΕΟΦ ανακαλεί αντιβηχικό σιρόπι – Ποιό είναι και για ποιό λόγο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

ΕΟΦ: Ανακαλεί αντιβηχικό σιρόπι – Ποιο είναι

Η ανακοίνωση του ΕΟΦ

Διαβάστε το στο in.gr

ΕΟΦ: Ανακαλείται αντιβηχικό σιρόπι – Δείτε ποιο

Η ανακοίνωση του ΕΟΦ

Διαβάστε το στο tovima

Ο ΕΟΦ ανακαλεί αντιβηχικό σιρόπι – Ποιό είναι και για ποιό λόγο

Με επίσημη ανακοίνωσή του ο ΕΟΦ (Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων) γνωστοποίησε την απόφασή του να ανακαλέσει άμεσα από την αγορά ένα γνωστό σιρόπι για τον βήχα. Όπως αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση του ΕΟΦ, η ανάκληση αποφασίστηκε απλά διότι εντοπίστηκε σφάλμα στην ταινία γνησιότητας. Πρόκειται για το αντιβηχικό σιρόπι SIVAL-B SYR (7,5+5,0) MG/5ML FLx120ML (ΓΥΑΛ.ΦΙΑΛ). Το SIVAL-B σιρόπι είναι ένα […] The post Ο ΕΟΦ ανακαλεί αντιβηχικό σιρόπι – Ποιό είναι και για ποιό λόγο appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr

Ο ΕΟΦ ανακαλεί αντιβηχικό σιρόπι – Ποιό είναι και για ποιό λόγο

Με επίσημη ανακοίνωσή του ο ΕΟΦ (Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων) γνωστοποίησε την απόφασή του να ανακαλέσει άμεσα από την αγορά ένα γνωστό σιρόπι για τον βήχα. Το άρθρο Ο ΕΟΦ ανακαλεί αντιβηχικό σιρόπι – Ποιό είναι και για ποιό λόγο εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

Ο ΕΟΦ ανακαλεί αντιβηχικό σιρόπι – Ποιό είναι και για ποιό λόγο

Όπως αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση του ΕΟΦ, η ανάκληση αποφασίστηκε απλά διότι εντοπίστηκε σφάλμα στην ταινία γνησιότητας. Πρόκειται για το αντιβηχικό σιρόπι SIVAL-B SYR (7,5+5,0) MG/5ML FLx120ML (ΓΥΑΛ.ΦΙΑΛ). Το SIVAL-B σιρόπι είναι ένα διαυγές, ελαφρώς υπoκίτριvo παχύρεuστo υγρό. Συσκευάζεται σε σκουρόχρωμο γυάλινο φιαλίδιο των 120 ml, που κλείνει με πώμα ασφαλείας. Η ανακοίνωση του ΕΟΦ «ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ Την ανάκληση […] The post Ο ΕΟΦ ανακαλεί αντιβηχικό σιρόπι – Ποιό είναι και για ποιό λόγο appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr

ΕΟΦ: Ανακαλεί αντιβηχικό σιρόπι από τα φαρμακεία

Την ανάκληση της παρτίδας 2013 (ημ/νια λήξης 11/2026) του φαρμακευτικού προϊόντος SIVAL-B SYR (7,5+5,0) MG/5ML FLx120ML (ΓΥΑΛ.ΦΙΑΛ), λόγω σφάλματος στην ταινία γνησιότητας. Η παρούσα Απόφαση εκδίδεται με σκοπό την ενίσχυση της εθελοντικής ανάκλησης της εταιρείας ADELCO A.E ΧΡΩΜ. ΑΘΗΝ. ΑΦΟΙ Ε. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ, ΑΘΗΝΑ. Η εταιρεία ADELCO A.E ΧΡΩΜ. ΑΘΗΝ. ΑΦΟΙ Ε. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ, ΑΘΗΝΑ, ως Κάτοχος […] Το άρθρο ΕΟΦ: Ανακαλεί αντιβηχικό σιρόπι από τα φαρμακεία εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.

Διαβάστε το στο Newsique.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ iatropedia.gr

Επιτυχία: «Ονειρέψου το και θα γίνει» λέει νέα μελέτη

Δάγκειος πυρετός: Συναγερμός και στην Ευρώπη ενόψει Ολυμπιακών

Κλιμάκιο του Ευρωπαϊκού Κέντρου Ελέγχου Λοιμώξεων (ECDC) στο Υπουργείο Υγείας – Η μικροβιακή αντοχή στο επίκεντρο

Αφρικανική σκόνη: Νέο επεισόδιο και άμεσα προβλέπει ο καθηγητής Σαρηγιάννης

ABS: Το σπάνιο σύνδρομο που λίγο έλειψε να βάλει στη φυλακή έναν αθώο

ΙΣΑ: Ζητά να εργάζονται και οι ιδιώτες γιατροί στα δημόσια νοσοκομεία