Όλγα Κεφαλογιάννη: Οι αλλαγές μετά τη γέννηση των διδύμων και το «μυστικό» της σχέσης της με τον Μίνω Μάτσα
11:36 - 15/12/2022
Η Όλγα Κεφαλογιάννη δίνοντας συνέντευξη στο Breakfast@Star μίλησε για την πορεία της στην πολιτική, τον σύζυγό
To άρθρο Όλγα Κεφαλογιάννη: Οι αλλαγές μετά τη γέννηση των διδύμων και το «μυστικό» της σχέσης της με τον Μίνω Μάτσα δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Όλγα Κεφαλογιάννη: Ποιο είναι το μυστικό της σχέσης της με τον Μίνωα Μάτσα;
Συνέντευξη στο «Breakfast@Star» παραχώρησε η Όλγα Κεφαλογιάννη, η οποία μίλησε για την πορεία της στην πολιτική, τον σύζυγό της, Μίνωα Μάτσα και τα δίδυμα παιδιά τους. «Προσπαθώ να έχω αρκετό χρόνο και για τα μωρά, ειδικά τις Κυριακές τις έχω αφιερωμένες εκεί. Πολλές φορές μπορεί να με καλέσουν κάπου και τους ζητώ να με καταλάβουν. […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΌλγα Κεφαλογιάννη – Μίνως Μάτσας: Αυτό είναι το μυστικό στη σχέση τους
Το γραφείο της στο κέντρο της Αθήνας άνοιξε η Όλγα Κεφαλογιάννη και μίλησε για τη μητρότητα και πώς άλλαξε τη ζωή της, ενώ αποκάλυψε το μυστικό στη σχέση της με τον Μίνω Μάτσα. Η Όλγα Κεφαλογιάννη μίλησε στη Λιλή Πυράκη και την κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star και δήωλσε: «Προσπαθώ να έχω αρκετό χρόνο και για […]
The post Όλγα Κεφαλογιάννη – Μίνως Μάτσας: Αυτό είναι το μυστικό στη σχέση τους appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε το στο okmag.gr