Βασίλης Λεβέντης: Οι πρώτες δηλώσεις του Προέδρου των Ελλήνων Κεντρώων μετά από την τρίμηνη μάχη με τον κορονοϊό [βίντεο]

12:24 - 15/12/2022

Βασίλης Λεβέντης: Για την μεγάλη μάχη που έδωσε με τον κορονοϊό τρεις ολόκληρους μήνες καθώς και το σκάνδαλο Καϊλή μίλησε για πρώτη φορά ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, κ. Βασίλης Λεβέντης. «Σχολιάζοντας την περιπέτεια με τον κορονοϊό είπε: «Ήμουν σε καταστολή τρεις μήνες. Έκανα την προσευχή μου και είπα αν είμαι χρήσιμος να επιβιώσω, αν […] Το άρθρο Βασίλης Λεβέντης: Οι πρώτες δηλώσεις του Προέδρου των Ελλήνων Κεντρώων μετά από την τρίμηνη μάχη με τον κορονοϊό [βίντεο] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βασίλης Λεβέντης: Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνισή του μετά από την τρίμηνη μάχη με τον κορονοϊό (βίντεο)

Ο Βασίλης Λεβέντης πέρασε μεγάλη περιπέτεια με τον κορονοϊό, αφού έμεινε για μήνες διασωληνωμένος και πλέον έχει κάποια κινητικά προβλήματα. Ωστόσο, ο ίδιος, τόνισε στην πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση πως είναι τελείως καλά! «Έχει αφήσει κάποια κινητικά προβλήματα, κάνω φυσικοθεραπείες, αλλά είμαι τελείως καλά”, εξομολογήθηκε ο Βασίλης Λεβέντης, που το πρωί της Πέμπτης (15.12.2022) έκανε […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

Ρωσία: Νεκρός ο Στρατηγός Σαρβάροφ μετά την έκρηξη του αυτοκινήτου – Ήταν επικεφαλής της εκπαίδευσης του ρωσικού γενικού επιτελείου στρατού

Ηράκλειο: Επιχειρηματίας 79 ετών βρέθηκε νεκρός – Είχε αυτοπυροβοληθεί στο κεφάλι

Θεσσαλονίκη: Επιτέθηκαν σε ανήλικο γιατί τους ενοχλούσε το τύμπανο κατά τη διάρκεια αγώνα

Διπλωματικές επαφές Μαϊάμι: «Παραγωγικές» αλλά χωρίς ουσιαστικά αποτελέσματα οι συνομιλίες ΗΠΑ-Ουκρανίας

Τρίτο τάνκερ στο στόχαστρο των ΗΠΑ στα διεθνή ύδατα της Βενεζουέλας

Γιαννιτσά: Άνοιξε τρύπα σε δρόμο μήκους 10 μέτρων – Από κάτω περνάει χείμαρρος [Εικόνες]