Πάολα: «Δεν θα παρατήσω τίποτα για να πάω να ζήσω τον έρωτά μου»

15:10 - 15/12/2022

Με αφορμή τη συνεργασία της με τον Γιάννη Πλούταρχο, η Πάολα μίλησε για όλα στο Happy To άρθρο Πάολα: «Δεν θα παρατήσω τίποτα για να πάω να ζήσω τον έρωτά μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Κάποια στιγμή θα τα παρατήσω όλα, για να γυρίσω στο χωριό μου» συμπλήρωσε η τραγουδίστρια 

Διαβάστε το στο

Πάολα: Δεν θα παρατήσω τίποτα για να πάω να ζήσω τον έρωτά μου

«Έλεγα ότι θα είμαι αιώνια λεπτή, αλλά μάλλον αρχίζω να αλλάζω», λέει η Πάολα. Στο πλαίσιο της συνεργασίας της με τον Γιάννη Πλούταρχο, η Πάολα μίλησε στο Happy Day και την Ευάννα Ζουμπούρογλου για πολλά… «Δεν έχει συμβεί ποτέ σε εμένα κακή συνεργασία κι ας θυμόσαστε ένα περιστατικό. Το ξέρετε διαφορετικά από ό,τι ήταν στην ... Περισσότερα To άρθρο Πάολα: Δεν θα παρατήσω τίποτα για να πάω να ζήσω τον έρωτά μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Με αφορμή τη συνεργασία της με τον Γιάννη Πλούταρχο, η Πάολα μίλησε για όλα στο «Happy Day»...

Διαβάστε το στο Zougla

Με αφορμή τη συνεργασία της με τον Γιάννη Πλούταρχο, η Πάολα μίλησε για όλα στο «Happy Day». «Είναι μία πάρα πολύ ωραία συνεργασία γιατί είμαστε δύο παιδιά που εκτιμούμε και σεβόμαστε το ένα το άλλο, οπότε δεν θα μπορούσε να πάει κάτι άσχημα. Σε μένα προσωπικά δεν έχει συμβεί ποτέ να πάει κάτι στραβά σε […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της