Μαρία Σπυράκη: Ευχαρίστως αποδέχομαι άρση της ασυλίας μου
18:00 - 15/12/2022
Η ευρωβουλευτής της ΝΔ Μαρία Σπυράκη έκανε την εξής δήλωση στο ΑΠΕ για το αίτημα του Ευρωπαίου Γενικού Εισαγγελέα για άρση της ασυλίας της: «Ευχαρίστως αποδέχομαι το αίτημα άρσης της ασυλίας μου προκειμένου να διαφανεί ότι δεν έχω ούτε ένα ευρώ οικονομική διαφορά με το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο. Το θέμα αφορά το επίδομα αλλοδαπής πρώην συνεργάτη […]
Το άρθρο Μαρία Σπυράκη: Ευχαρίστως αποδέχομαι άρση της ασυλίας μου εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μαρία Σπυράκη: Αποδέχομαι την άρση ασυλίας μου – Δεν έχω καμία σχέση με το Qatar gate
Η ευρωβουλευτής της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη έκανε την εξής δήλωση αναφορικά με την άρση της ασυλίας της που αιτήθηκε ο Ευρωπαίος Γενικός Εισαγγελέας. Η δήλωση της Μαρίας Σπυράκη έχει ως εξής: «Ευχαρίστως αποδέχομαι το αίτημα άρσης της ασυλίας μου προκειμένου να διαφανεί ότι δεν έχω ούτε ένα ευρώ οικονομική διαφορά με το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο. Το ... Περισσότερα
To άρθρο Μαρία Σπυράκη: Αποδέχομαι την άρση ασυλίας μου – Δεν έχω καμία σχέση με το Qatar gate δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΜαρία Σπυράκη σε Live News: Θα στραφώ εναντίον του συνεργάτη μου
Έντονη είναι δυσαρέσκεια επικρατεί στους κόλπους της Νέας Δημοκρατίας με την υπόθεση της ευρωβουλευτή του κόμματος, Μαρίας Σπυράκη. Νωρίτερα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποφάσισε να αναστείλει την κομματική δραστηριότητα της ευρωβουλευτή της ΝΔ, με την ανακοίνωση του κόμματος να αναφέρει πως «παγώνει» και η υποψηφιότητά της στις επόμενες εθνικές εκλογές στην Α’ Θεσσαλονίκης. «Με απόφαση του ... Περισσότερα
To άρθρο Μαρία Σπυράκη σε Live News: Θα στραφώ εναντίον του συνεργάτη μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΜαρία Σπυράκη: Ζητώ την άρση της ασυλίας μου
Παραιτείται από την ασυλία της, η ευρωβουλευτής Μαρία Σπυράκη και ζητεί το άμεσο ξεκαθάρισμα του θέματος.
Διαβάστε το στο in.grΣπυράκη: «Δεν έχω καμία σχέση με το Qatargate, αποδέχομαι την άρση της ασυλίας μου»
O Ευρωπαίος Γενικός Εισαγγελέας ζήτησε την άρση της ασυλίας της Μαρίας Σπυράκη, μέλους του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.
Διαβάστε το στο GazzettaΜαρία Σπυράκη: Ζητώ την άρση της ασυλίας μου
Παραιτείται από την ασυλία της, η ευρωβουλευτής Μαρία Σπυράκη και ζητεί το άμεσο ξεκαθάρισμα του θέματος.
Διαβάστε το στο tanea.grΜαρία Σπυράκη: Ευχαρίστως αποδέχομαι άρση της ασυλίας μου
Άρση ασυλίας της Μαρίας Σπυράκη ζήτησε ο Ευρωπαίος Γενικός Εισαγγελέας καθώς υπάρχουν υποψίες για απάτη που σχετίζεται με τη διαχείριση της…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΜαρία Σπυράκη: Ζητώ την άρση της ασυλίας μου
Διαβάστε το στο tovimaΜαρία Σπυράκη: Καμία σχέση με Qatar Gate το αίτημα του Γενικού Εισαγγελέα – Αποδέχομαι την άρση της ασυλίας μου
Η ευρωβουλευτής της ΝΔ Μαρία Σπυράκη έκανε την εξής δήλωση
Διαβάστε το στο hellasjournal.comΜαρία Σπυράκη: Η πρώτη αντίδραση μετά την αίτηση του εισαγγελέα για άρση της ασυλίας της
Η ευρωβουλευτής της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη έκανε την εξής δήλωση αναφορικά με την άρση της ασυλίας
To άρθρο Μαρία Σπυράκη: Η πρώτη αντίδραση μετά την αίτηση του εισαγγελέα για άρση της ασυλίας της δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΣπυράκη: «Ευχαρίστως αποδέχομαι το αίτημα άρσης της ασυλίας μου»
«Ευχαρίστως αποδέχομαι το αίτημα άρσης της ασυλίας μου προκειμένου να διαφανεί ότι δεν έχω ούτε ένα ευρώ οικονομική διαφορά με το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο», τονίζει η Μαρία Σπυράκη με αφορμή το αίτημα του Ευρωπαίου Γενικού Εισαγγελέα για την άρση της
Διαβάστε το στο lykavitos.grΜαρία Σπυράκη: Η πρώτη δήλωση μετά το αίτημα για άρση της ασυλίας της
«Ευχαρίστως αποδέχομαι το αίτημα άρσης της ασυλίας μου προκειμένου να διαφανεί ότι δεν έχω ούτε ένα ευρώ οικονομική διαφορά με το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο», δηλώνει η Μαρία Σπυράκη με αφορμή το αίτημα του Ευρωπαίου Γενικού Εισαγγελέα για την άρση της ασυλίας της. Όπως επισημαίνει η Μαρία Σπυράκη, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, «το θέμα αφορά το επίδομα αλλοδαπής πρώην συνεργάτη μου, ο
Το άρθρο Μαρία Σπυράκη: Η πρώτη δήλωση μετά το αίτημα για άρση της ασυλίας της εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
Διαβάστε το στο paraskhnio.grΜαρία Σπυράκη: Αποδέχομαι την άρση της ασυλίας μου
Η ευρωβουλευτής της ΝΔ Μαρία Σπυράκη έκανε την εξής δήλωση στο ΑΠΕ για το αίτημα του Ευρωπαίου Γενικού Εισαγγελέα για άρση της ασυλίας της:Περισσότερα...
Διαβάστε το στο Cnn.grΜαρία Σπυράκη: «Θα στραφώ εναντίον του συνεργάτη μου»
Έντονη δυσαρέσκεια επικρατεί στους κόλπους της ΝΔ με την υπόθεση της Μαρίας Σπυράκη. Νωρίτερα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποφάσισε να αναστείλει την κομματική δραστηριότητα της ευρωβουλευτή της ΝΔ, με την ανακοίνωση του κόμματος να αναφέρει χαρακτηριστικά πως «παγώνει» και η υποψηφιότητά της στις επόμενες εθνικές εκλογές στην Α’ Θεσσαλονίκης. «Με απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας […]
Διαβάστε το στο irafina.grΜαρία Σπυράκη: Η πρώτη αντίδραση μετά το αίτημα για άρση ασυλίας της
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.grΔιαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
Διαβάστε το στο eretikos.gr