Ανανιάδης: “Καυχιέμαι που ήμουν συμπαίκτης του Γκάλη! Πορεία χωρίς χρέη ο στόχος του Άρη”

10:58 - 16/12/2022

Ο παλιός παίκτης της ομάδας μπάσκετ του Άρη, Διονύσης Ανανιάδης μίλησε για τη συνύπαρξη του με τον Νίκο Γκάλη, αλλά και για τη φετινή εξαιρετική πορεία των κιτρινόμαυρων. Μεταξύ άλλων είπε στην εκπομπή «Αθλητικό Express» στον Flash 99,4: Για τη συνύπαρξη του με τον Νίκο Γκάλη: “Ήρθε ο Γκάλης και μου έφαγε τη θέση το δεύτερο χρόνο […] The post Ανανιάδης: “Καυχιέμαι που ήμουν συμπαίκτης του Γκάλη! Πορεία χωρίς χρέη ο στόχος του Άρη” appeared first on pressaris.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο pressaris.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ανανιάδης: «Καυχιέμαι που ήμουν συμπαίκτης του Γκάλη»

Ο παλιός παίκτης της ομάδας μπάσκετ του Άρη, Διονύσης Ανανιάδης μίλησε για τη συνύπαρξη του με τον Νίκο Γκάλη, αλλά και για τη φετινή εξαιρετική πορεία των κιτρινόμαυρων. Μεταξύ άλλων είπε στην εκπομπή «Αθλητικό Express» στον Flash 99,4: Για τη συνύπαρξη του με τον Νίκο Γκάλη: “Ήρθε ο Γκάλης και μου έφαγε τη θέση το […] The post Ανανιάδης: «Καυχιέμαι που ήμουν συμπαίκτης του Γκάλη» first appeared on ThesSports.

Διαβάστε το στο thessports.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pressaris.gr

Τρία χρόνια φυλάκιση σε οπαδό της Χοφενχάιμ που τραυμάτισε 12 άτομα με πυροτέχνημα

Κινείται νομικά εναντίον του Νέβιλ η Νότιγχαμ Φόρεστ

Τομέας Ιστορίας Άρη: Επίσκεψη στο Μουσείο της ΧΑΝΘ

Τέλος ο Γρηγορίου από τον ΠΑΣ Γιάννινα

Το σημερινό (23/4) πρόγραμμα των αθλητικών μεταδόσεων

Στ. Μπαλάσκας για Ρέντη: «Βρέθηκαν χρήματα σε λογαριασμούς συγγενών των συλληφθέντων που δεν μπορούν να δικαιολογηθούν» (video)