Μαρία Σπυράκη: Έτοιμη να στραφεί νομικά εναντίον του συνεργάτη της

18:34 - 16/12/2022

Έτοιμη να στραφεί νομικά εναντίον του συνεργάτη της εμφανίζεται η Μαρία Σπυράκη μια ημέρα μετά την ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας, η οποία ζήτησε, την άρση ασυλίας της ευρωβουλευτή της ΝΔ για προβληματική διαχείριση της αμοιβής του διαπιστευμένου κοινοβουλευτικού βοηθού της. Νωρίτερα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποφάσισε να αναστείλει την κομματική δραστηριότητα της ευρωβουλευτή της ΝΔ, με […] Το άρθρο Μαρία Σπυράκη: Έτοιμη να στραφεί νομικά εναντίον του συνεργάτη της εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαρία Σπυράκη: Θα στραφώ εναντίον του συνεργάτη μου

Για μία παλιά υπόθεση κάνει λόγο η Μαρία Σπυράκη για το ζήτημα που αφορά την διαχείριση της αποζημίωσης της

Διαβάστε το στο in.gr

Για μία παλιά υπόθεση κάνει λόγο η Μαρία Σπυράκη για το ζήτημα που αφορά την διαχείριση της αποζημίωσης της

Διαβάστε το στο tanea.gr

Μαρία Σπυράκη: «Θα στραφώ εναντίον του συνεργάτη μου»

Για παλιά υπόθεση κάνει λόγο η Μαρία Σπυράκη η οποία βρίσκεται στο στόχαστρο των ευρωπαϊκών αρχών για τη διαχείρηση της κοινοβουλευτικής…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Διαβάστε το στο tovima

Μαρία Σπυράκη: «Θα στραφώ εναντίον του συνεργάτη μου» – Ενοχλημένο το Μαξίμου

Η υπόθεση της ευρωβουλευτή Μαρίας Σπυράκη έχει προκαλέσει προβληματισμό και δυσαρέσκεια στους κόλπους της Νέας Δημοκρατίας.Η υπόθεση της ευρωβουλευτή Μαρίας Σπυράκη έχει προκαλέσει προβληματισμό και δυσαρέσκεια στους κόλπους της Νέας Δημοκρατίας.Νωρίτερα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποφάσισε να αναστείλει την κομματική δραστηριότητα της ευρωβουλευτή της ΝΔ, με την ανακοίνωση του κόμματος να αναφέρει πως «παγώνει» και η υποψηφιότητά της στις επόμενες εθνικές εκλογές στην Α’ Θεσσαλονίκης. «Με απόφαση του Προέδρου της Νέας […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Έντονη είναι η δυσαρέσκεια που επικρατεί στους κόλπους της Νέας Δημοκρατίας με την υπόθεση της ευρωβουλευτή του κόμματος, Μαρίας Σπυράκη.

Διαβάστε το στο fosonline.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

Στο κενό το rebranding του Τσίπρα – Πονοκέφαλος από τα νούμερα των δημοσκοπήσεων

Ο Τραμπ σε «Ψυχρό Πόλεμο» με την Ευρώπη

Κουμπαράς 2 δισ. ευρώ για νέα μέτρα στήριξης – Πότε θα ανακοινωθούν και ποια είναι

Eurogroup: «Βαριά» η ατζέντα Πιερρακάκη – Οι 4 άξονες πάνω στους οποίους θα πορευτεί

Το rebranding μιας χώρας

Θέρμανση: Μείωσε έως 15% τον λογαριασμό με ένα απλό κόλπο