Μαρία Σπυράκη: Έτοιμη να στραφεί νομικά εναντίον του συνεργάτη της
18:34 - 16/12/2022
Έτοιμη να στραφεί νομικά εναντίον του συνεργάτη της εμφανίζεται η Μαρία Σπυράκη μια ημέρα μετά την ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας, η οποία ζήτησε, την άρση ασυλίας της ευρωβουλευτή της ΝΔ για προβληματική διαχείριση της αμοιβής του διαπιστευμένου κοινοβουλευτικού βοηθού της. Νωρίτερα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποφάσισε να αναστείλει την κομματική δραστηριότητα της ευρωβουλευτή της ΝΔ, με […]
Το άρθρο Μαρία Σπυράκη: Έτοιμη να στραφεί νομικά εναντίον του συνεργάτη της εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μαρία Σπυράκη: Θα στραφώ εναντίον του συνεργάτη μου
Για μία παλιά υπόθεση κάνει λόγο η Μαρία Σπυράκη για το ζήτημα που αφορά την διαχείριση της αποζημίωσης της
Διαβάστε το στο in.grΜαρία Σπυράκη: Θα στραφώ εναντίον του συνεργάτη μου
Για μία παλιά υπόθεση κάνει λόγο η Μαρία Σπυράκη για το ζήτημα που αφορά την διαχείριση της αποζημίωσης της
Διαβάστε το στο tanea.grΜαρία Σπυράκη: «Θα στραφώ εναντίον του συνεργάτη μου»
Για παλιά υπόθεση κάνει λόγο η Μαρία Σπυράκη η οποία βρίσκεται στο στόχαστρο των ευρωπαϊκών αρχών για τη διαχείρηση της κοινοβουλευτικής…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΜαρία Σπυράκη: Θα στραφώ εναντίον του συνεργάτη μου
Διαβάστε το στο tovimaΜαρία Σπυράκη: «Θα στραφώ εναντίον του συνεργάτη μου» – Ενοχλημένο το Μαξίμου
Η υπόθεση της ευρωβουλευτή Μαρίας Σπυράκη έχει προκαλέσει προβληματισμό και δυσαρέσκεια στους κόλπους της Νέας Δημοκρατίας.Η υπόθεση της ευρωβουλευτή Μαρίας Σπυράκη έχει προκαλέσει προβληματισμό και δυσαρέσκεια στους κόλπους της Νέας Δημοκρατίας.Νωρίτερα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποφάσισε να αναστείλει την κομματική δραστηριότητα της ευρωβουλευτή της ΝΔ, με την ανακοίνωση του κόμματος να αναφέρει πως «παγώνει» και η υποψηφιότητά της στις επόμενες εθνικές εκλογές στην Α’ Θεσσαλονίκης. «Με απόφαση του Προέδρου της Νέας […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΜαρία Σπυράκη: Θα στραφώ εναντίον του συνεργάτη μου
Έντονη είναι η δυσαρέσκεια που επικρατεί στους κόλπους της Νέας Δημοκρατίας με την υπόθεση της ευρωβουλευτή του κόμματος, Μαρίας Σπυράκη.
Διαβάστε το στο fosonline.gr