Επικός Μόντριτς: «Θα συνεχίσω τουλάχιστον μέχρι το Nations League»

20:16 - 17/12/2022

Επικός Μόντριτς: «Θα συνεχίσω τουλάχιστον μέχρι το Nations League» 17/12/2022 Ο Λούκα Μόντριτς πιθανώς να αγωνίστηκε στο τελευταίο του παιχνίδι σε Παγκόσμιο Κύπελλο. Στις δηλώσεις του μετά την κατάκτηση της τρίτης θέσης άφησε τα πάντα ανοιχτά τονίζοντας πως θα αγωνιστεί τουλάχιστον μέχρι το Final 4 του Nations League. "Μπορεί να είναι το τελευταίο μου παιχνίδι σε Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά δεν μπορώ να πω κάτι. Είμαι χαρούμενος για την καριέρα μου στην Κροατία. Το να κερδίσω δύο μετάλλια είναι πολύ σημαντικό, το όνειρό μου ήταν να κατακτήσω το τρόπαιο. Δεν έγινε, αλλά παραμένω χαρούμενος. Είμαστε μία σπουδαία ομάδα με μέλλον. Θα δούμε τι θα γίνει στο μέλλον.

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μουντιάλ 2022, Μόντριτς: «Με την Εθνική στο Nations League»

Ο μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να συνεχίσει να φοράει τη φανέλα της Κροατίας έως το καλοκαίρι του 2023

Διαβάστε το στο

Μόντριτς: «Στην Εθνική τουλάχιστον για το Nations League»

Ο σπουδαίος, Λούκα Μόντριτς πανηγύρισε το δεύτερο συνεχόμενο μετάλλιο σε Μουντιάλ με την Κροατία. Μετά το ασημένιο στα γήπεδα της Ρωσίας, η «Χρβάτσκα»...

Διαβάστε το στο Zougla

Μόντριτς: «Θα συνεχίσω τουλάχιστον στο Nations League»

Την πρόθεσή του να παραμείνει ενεργός με την εθνική ομάδα της Κροατίας και να την ενισχύσει και στις επόμενες υποχρεώσεις της έκανε γνωστή ο Λούκα Μόντριτς. Ο Κροάτης άσος μετά το τέλος του μικρού τελικού ανέφερε χαρακτηριστικά… «Μπορεί να είναι το τελευταίο μου παιχνίδι σε Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά δεν μπορώ να πω κάτι. Είμαι χαρούμενος […] The post Μόντριτς: «Θα συνεχίσω τουλάχιστον στο Nations League» first appeared on ThesSports.

Διαβάστε το στο thessports.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)