Τα αποτελέσματα και οι βαθμολογίες του Μουντιάλ!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μέσι: Ήξερα ότι ο Θεός θα μου έδινε το Μουντιάλ
Ο Λιονέλ Μέσι ζει τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της καριέρας του αφού η Αργεντινή κατέκτησε το Μουντιάλ 2022 μετά τη νίκη της επί της Γαλλίας στη διαδικασία των πέναλτι σε έναν εκπληκτικό τελικό, με τον ίδιο να δηλώνει πως ήταν σίγουρος πως όλα θα πάνε καλά, αφού ήταν βέβαιος πως ο Θεός θα του έδινε αυτό το τρόπαιο. Η Αλμπισελέστε περίμενε από το 1986, όταν ο ηγέτης της ήταν ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, για να επιστρέψει στην κορυφή του κόσμου και τα κατάφερε τελικά στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, με τον Μέσι να πανηγυρίζει τον τίτλο που του έλειπε, τονίζοντας ότι ήταν σίγουρος πως όλα θα πήγαιναν καλά. «Ήξερα πως ο Θεός θα μου το έδινε. Είχα ένα προαίσθημα ότι θα γίνει δικό μου. Ανυπομον
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΑ2 πόλο ανδρών: Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ της 2ης αγωνιστικής
Ο ΝΟ Λάρισας πήρε μια τεράστια νίκη εκτός έδρας με 8-7 επί της ΑΕ Χαϊδαρίου.
Διαβάστε το στο fosonline.grΑ1 Μπάσκετ Γυναικών: Τα αποτελέσματα και οι βαθμολογίες της 11ης αγωνιστικής
Α1 Μπάσκετ Γυναικών: Τα αποτελέσματα και οι βαθμολογίες της 11ης αγωνιστικής
18/12/2022
Το πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών συνεχίστηκε σήμερα με τη διεξαγωγή της 11ης Αγωνιστικής.
Οι Εσπερίδες πρώτο παιχνίδι της ημέρας νίκησαν τον Παναθλητικό με 55-44, ενώ η Ελευθερία Μοσχάτου επικράτησε του Πρωτέα Βούλας με 80-73. Σημαντική εκτός έδρας νίκη σημείωσε ο ΠΑΣ Γιάννινα με 86-55 επί του ΟΑ Χανίων, με τον Παναθηναϊκό εξάλλου να κερδίσει με 69-53 τον ΠΑΟΚ.
Στο τελευταίο παιχνίδι της ημέρας η Νίκη Λευκάδας επικράτησε με 69-56 του Εύνικου.
Τα σημερινά αποτελέσματα
Εσπερίδες Καλλιθέας-Παναθλητικός 55-44
Ελευθερία Μοσχάτου-Πρωτέας Βούλας 80-73
ΟΑ Χανίων-ΠΑΣ Γιάννινα 55
Διαβάστε το στο filathlos.grΤα δέκα καλύτερα γκολ του Μουντιάλ! (vid)
Δείτε στο παρακάτω βίντεο το top 10 των γκολ που σημειώθηκαν στα γήπεδα του Κατάρ.
The post Τα δέκα καλύτερα γκολ του Μουντιάλ! (vid) first appeared on ThesSports.
Διαβάστε το στο thessports.gr