Μαρία Καρρά: H χήρα του Γιώργου Τράγκα μιλάει για απόπειρα κατά της ζωής της
21:42 - 18/12/2022
Ως θύμα στοχοποίησης περιγράφει τον εαυτό της η χήρα του δημοσιογράφου Γιώργου Τράγκα, Μαρία Καρρά, που μίλησε για πρώτη φορά για την πολύκροτη υπόθεση της περιουσιακής κατάστασης του δημοσιογράφου που έφυγε από τη ζωή μετά από μάχη με τον κοροναϊό. «Με στοχοποίησαν λες και ήταν πιόνι στα χέρια μου κι εγώ έκανα τα πάντα», είπε […]
Διαβάστε Περισσότερα στο irafina.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μαρία Καρρά για την απώλεια του Γιώργου Τράγκα: «Έγινε απόπειρα κατά της ζωής μου»
H Μαρία Καρρά, έναν χρόνο μετά τον θάνατο του Γιώργου Τράγκα...
Διαβάστε το στο ZouglaΜαρία Καρρά για την απώλεια του Γιώργου Τράγκα: «Έγινε απόπειρα κατά της ζωής μου»
H Μαρία Καρρά, έναν χρόνο μετά τον θάνατο του Γιώργου Τράγκα, μίλησε στην εφημερίδα « Real News, αναφέρθηκε σε όλα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας τους τελευταίους μήνες, περί χλιδάτης ζωής και αμύθητης περιουσίας, καθώς και για την έρευνα των Αρχών, επισημαίνοντας ότι μέχρι τώρα δεν έχει κατηγορηθεί κανείς για οτιδήποτε. Η Μαρία […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΜαρία Καρρά για Γιώργο Τράγκα: «Με κανιβάλησαν λες κι είμαι πιόνι του, έγινε απόπειρα εναντίον μου»
Έσπασε τη σιωπή της η Μαρία Καρρά. Η χήρα του Γιώργου Τράγκα ισχυρίστηκε ότι η ζωή της τέθηκε σε κίνδυνο, χαρακτηρίζοντας «επικοινωνιακό […]
The post Μαρία Καρρά για Γιώργο Τράγκα: «Με κανιβάλησαν λες κι είμαι πιόνι του, έγινε απόπειρα εναντίον μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΜαρία Καρρά: Μιλά πρώτη φορά έναν χρόνο μετά τον θάνατο του Γιώργου Τράγκα – «Έγινε απόπειρα κατά της ζωής μου»
Έναν χρόνο μετά τον θάνατο του Γιώργου Τράγκα, η Μαρία Καρρά «σπάει» τη σιωπή της για πρώτη φορά στη Real
To άρθρο Μαρία Καρρά: Μιλά πρώτη φορά έναν χρόνο μετά τον θάνατο του Γιώργου Τράγκα – «Έγινε απόπειρα κατά της ζωής μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΗ χήρα του Γιώργου Τράγκα έσπασε τη σιωπή της: «Υπήρξε ευθεία απειλή κατά της ζωής μου»
Ένας χρόνος έχει περάσει από τον θάνατο του Γιώργου Τράγκα και η Μαρία Καρρά μιλά για πρώτη φορά για όσα έχουν βγει στο φως της δημοσιότητας όλους αυτούς τους μήνες και τον λόγο που γίνεται για αμύθητη περιουσία και χλιδάτη ζωή. «Ο Γιώργος είχε μια περιουσία, που στην πραγματικότητα, όμως, απέχει πολύ από αυτά που […]
The post Η χήρα του Γιώργου Τράγκα έσπασε τη σιωπή της: «Υπήρξε ευθεία απειλή κατά της ζωής μου» appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε το στο okmag.gr