Κέιτ Γουίνσλετ: Ήμουν πολύ χοντρή στον Τιτανικό, γιατί ήταν τόσο κακοί μαζί μου;

09:48 - 19/12/2022

Για όλα τα κακεντρεχή σχόλια που δέχτηκε για το σώμα της όταν έπαιζε στον Τιτανικό μίλησε στο podcast Happy Sad Confused η ηθοποιός Κέιτ Γουίνσλετ με αφορμή τα 25 χρόνια από την ταινία. «Προφανώς, ήμουν πολύ χοντρή. Δεν είναι απαίσιο; Γιατί ήταν τόσο κακοί μαζί μου; Ήταν τόσο κακοί, και δεν ήμουν καν χοντρή» είπε για τα σχόλια ότι δεν μπορούσε να χωρέσει στην πόρτα διάσωσης ο Τζακ (Λεονάρντο ΝτιΚάπριο) και γλύτωσε από τον πνιγμό μόνον η Ρόουζ, η ηρωίδα που ενσάρκωνε η Γουίνσλετ. «Αν μπορούσα να γυρίσω το ρολόι πίσω, θα χρησιμοποιούσα τη φωνή μου με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο… Θα μιλούσα στους δημοσιογράφους, θα απαντούσα: “Μην τολμήσετε να μου ξαναφερθείτε έτσι. Είμαι μια νέα γυ

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κέιτ Γουίνσλετ: «Ήμουν πολύ χοντρή στον Τιτανικό – Γιατί ήταν τόσο κακοί μαζί μου;»

Η Κέιτ Γουίνσλετ (Kate Winslet) μίλησε για το body shaming που δέχθηκε, από μέσα ενημέρωσης και κοινό, μετά τον «Τιτανικό».Η Κέιτ Γουίνσλετ (Kate Winslet) μίλησε για το body shaming που δέχθηκε, από μέσα ενημέρωσης και κοινό, μετά τον «Τιτανικό».Η ηθοποιός είπε στο podcast Happy Sad Confused, με αφορμή τη συμπλήρωση 25 χρόνων από την ταινία “Τιτανικός”, ότι «προφανώς, ήμουν πολύ χοντρή. Δεν είναι απαίσιο; Γιατί ήταν τόσο κακοί μαζί μου; Ήταν τόσο κακοί, και δεν ήμουν καν […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Η Κέιτ Γουίνσλετ για το body shaming: «Μετά τον Τιτανικό έγραφαν ότι είμαι πολύ χοντρή»

Περισσότερα...

Διαβάστε το στο Cnn.gr

Kate Winslet: «Ήμουν χοντρή στον Τιτανικό. Γιατί ήταν τόσο κακοί μαζί μου»

Kate Winslet: Αποκάλυψε πως ένιωσε εκφοβισμό από τα βρετανικά Μέσα μετά την κυκλοφορία του Τιτανικού.

Διαβάστε το στο neolaia.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας