Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Μου την σπάνε οι άπατες εκπομπές στην ΕΡΤ, όπως του Σεργουλόπουλου»
10:20 - 19/12/2022
Για τα ποσοστά τηλεθέασης της ΕΡΤ μίλησε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος στο Breakfast@Star και την Μαίρη Αργυριάδου,
To άρθρο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Μου την σπάνε οι άπατες εκπομπές στην ΕΡΤ, όπως του Σεργουλόπουλου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Μου την σπάνε εκπομπές στην ΕΡΤ που πάνε άπατες, όπως του Σεργουλόπουλου»
Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star και την Μαίρη Αργυριάδου και δεν δίστασε να πετάξει τα «βέλη» του στον Φώτη Σεργουλόπουλο για τις τηλεθεάσεις της εκπομπής του στην ΕΡΤ. «Αυτό που μου την σπάει είναι ότι υπάρχουν κάποιες υπερτιμημένες εκπομπές στην ΕΡΤ οι οποίες κάνουν άθλια νούμερα, πάνε άπατες δεν βγαίνει κανείς […]
Διαβάστε το στο govastileto.gr«Μου την σπάνε οι άπατες εκπομπές, όπως του Σεργουλόπουλου…»
Για τα ποσοστά τηλεθέασης της ΕΡΤ μίλησε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος στην εκπομπή Breakfast@Star και την Μαίρη Αργυριάδου.Για τα ποσοστά τηλεθέασης της ΕΡΤ μίλησε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος στην εκπομπή Breakfast@Star και την Μαίρη Αργυριάδου.«Αυτό που μου την σπάει είναι ότι υπάρχουν κάποιες υπερτιμημένες εκπομπές στην ΕΡΤ οι οποίες κάνουν άθλια νούμερα, πάνε άπατες δεν βγαίνει κανείς να το πει. Κάνουν 2- 2,5% ή και 1,5%. Στον ιδιωτικό τομέα με 2 και 2,5% […]
Διαβάστε το στο thecaller.gr