Ποσειδώνας Γιαννόπουλος για Φώτη Σεργουλόπουλο: «Δε μπορείς να σηκώνεις το δάχτυλο όταν κάνεις 2%»
10:56 - 19/12/2022
Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» παραχώρησε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος. Ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός και στιχουργός μίλησε στη Μαίρη Αργυριάδου, […]
The post Ποσειδώνας Γιαννόπουλος για Φώτη Σεργουλόπουλο: «Δε μπορείς να σηκώνεις το δάχτυλο όταν κάνεις 2%» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: Εκτιμά τον Φώτη Σεργουλόπουλο αλλά «Δε μπορείς να σηκώνεις το δάχτυλο όταν κάνεις 2%»
Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» παραχώρησε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος το πρωί της Δευτέρας και μεταξύ άλλων, ο ραδιοφωνικός παραγωγός και στιχουργός σχολίασε τα τηλεοπτικά πρόσωπα της σεζόν. «Ουσιαστικά δεν έγινε καμία πρόταση για την εκπομπή της Μπακοδήμου. Γύρω στα μέσα Νοεμβρίου δέχτηκα μία πρόσκληση να πάω ως καλεσμένος. Δεν ήθελα να πάω, γιατί είχε αρχίσει να κυκλοφορεί η φήμη ότι οι καλεσμένοι είναι σαν να περνάνε ένα live κάστιγνκ, που δεν ήμουν διατεθειμένος να το περάσω όσο κι αν εκτιμώ και συμπαθώ τη Μαρία Μπακοδήμου. Αν μου πρότειναν πέρσι τον Ιούλιο, που έληγε το συμβόλαιό μου, πολύ ευχαρίστως» ανέφερε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος και ξεκαθάρισε το τοπίο σχετι
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΓιαννόπουλος για Σεργουλόπουλο: "Δε μπορείς να σηκώνεις το δάχτυλο όταν κάνεις 2%"
"Υπάρχουν κάποιες υπερεκτιμημένες εκπομπές στην ΕΡΤ που κάνουν άθλια νούμερα"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr