Νέα Σμύρνη: «Η σφαίρα θα με έβρισκε στο κεφάλι»- Συγκλονίζει η 31χρονη
22:08 - 19/12/2022
Σοκάρει με την περιγραφή της η 31χρονη τραυματίας από την διπλή δολοφονική επίθεση που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής (18/12)…Περισσότερα...
Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Νέα Σμύρνη: «Η σφαίρα θα με έβρισκε στο κεφάλι» – Συγκλονίζει η 31χρονη
Σοκάρει η 31χρονη τραυματίας, που γλίτωσε από θαύμα από τη διπλή δολοφονική επίθεση στη Νέα Σμύρνη.
Διαβάστε το στο Νέα Σμύρνη: «Η σφαίρα θα με έβρισκε στο κεφάλι» – Συγκλονίζει η 31χρονη
Σοκάρει η 31χρονη τραυματίας, που γλίτωσε από θαύμα από τη διπλή δολοφονική επίθεση στη Νέα Σμύρνη.
Διαβάστε το στο tovimaΝέα Σμύρνη: «Θα με έβρισκε η σφαίρα στο κεφάλι» – Η περιγραφή της 31χρονης τραυματία
Μια απλή βόλτα για να πιει έναν καφέ με την αδερφή της παραλίγο να καταλήξει σε τραγωδία. Ο λόγος για την 31χρονη τραυματία η οποία βρισκόταν μέσα στην καφετέρια στη Νέα Σμύρνη όταν σημειώθηκε το περιστατικό με τους πυροβολισμούς όπου δυο Αλβανοί έπεσαν νεκροί από τα πυρά ενός μασκοφόρου εκτελεστή. Η 31χρονη τραυματίας, σύμφωνα με κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open μίλησε στους αστυνομικούς για τις εφιαλτικές στιγμές που βίωσε. «Ήμουν με την αδελφή μου στο μπαρ, πίσω ακριβώς από το τραπέζι που κάθονταν οι δύο άνδρες, που είναι νεκροί. Ήμασταν όρθιες και μιλούσαμε με τον ιδιοκτήτη του καταστήματος. Ήμουν πλάτη και δεν είδα τον δράστη την ώρα που μπήκε. Άκουσα τους πυροβολισμούς και έβλεπα τ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΝέα Σμύρνη: «Η σφαίρα θα με έβρισκε στο κεφάλι» – Συγκλονίζει η 31χρονη
Τις εφιαλτικές στιγμές που βίωσε περιέγραψε η 31χρονη γυναίκα, που τραυματίστηκε από τα πυρά του μασκοφόρου δράστη της διπλής δολοφονικής επίθεσης στη Νέα Σμύρνη, το βράδυ της Κυριακής. Υπενθυμίζεται ότι ο δράστης άνοιξε πυρ μέσα σε καφετέρια στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, στην οποία βρίσκονταν ανυποψίαστοι πολίτες. Διαβάστε επίσης: Ανησυχία για τη νέα μαφιόζικη εκτέλεση – Οι έρευνες και […]
Διαβάστε το στο larisanew.gr