Λάρισας: Καταδικάστηκε πρώην ταμίας Δήμου για υπεξαίρεση

09:34 - 20/12/2022

Ένοχος κρίθηκε από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Λάρισας πρώην ταμίας του Δήμου Βόλου που κατηγορούνταν για υπεξαίρεση και χθες καταδικάστηκε σε φυλάκιση πέντε ετών, μετατρέψιμη προς 5 € ημερησίως, με την έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη. Ο πρώην ταμίας του Δήμου κατηγορούνταν πως είχε υπεξαιρέσει το ποσό των 263.000 € περίπου από τα δημοτικά ταμεία. […]

Διαβάστε Περισσότερα στο larisanew.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βόλος: Καταδικάστηκε πρώην ταμίας του δήμου για υπεξαίρεση 263.000 € - Στο φως η άγνωστη αλήθεια

Ο πρώην ταμίας του δήμου Βόλου, έβαζε χέρι στα χρήματα του δήμου και κατάφερε να λύσει το οικονομικό του πρόβλημα. Ο κατηγορούμενος παραδέχθηκε την υπεξαίρεση και έδωσε τις δικές του εξηγήσεις… Σε φυλάκιση πέντε ετών μετατρέψιμη προς 5 ευρώ ημερησίως και με την έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη, καταδικάστηκε από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Λάρισας, ... Περισσότερα To άρθρο Βόλος: Καταδικάστηκε πρώην ταμίας του δήμου για υπεξαίρεση 263.000 € - Στο φως η άγνωστη αλήθεια δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Πάτρα: Συνελήφθη με καταδικαστική για υπεξαίρεση

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας  άνδρας, (Έλληνας) διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών, με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών για υπεξαίρεση.

Διαβάστε το στο thebest.gr

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Καταδικάστηκαν 23 άτομα για επεισόδια

Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης έκρινε ενόχους τους 23 από τους 26 κατηγορούμενους για επεισόδια στον αγώνα Κυπέλλου μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού, τον Μάρτιο του 2016 και τους επέβαλε ποινές φυλάκισης από 5 έως 16 μήνες, αναγνωρίζοντας στους περισσότερους ελαφρυντικό. Έξι κατηγορούμενοι αθωώθηκαν γιατί δεν αποδείχτηκε η ενοχή τους, ενώ οι υπόλοιποι καταδικάστηκαν για […] Το άρθρο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Καταδικάστηκαν 23 άτομα για επεισόδια εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Βόλος: Καταδικάστηκε πρώην ταμίας του δήμου για υπεξαίρεση χρημάτων

Ένοχος κρίθηκε από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Λάρισας πρώην ταμίας του Δήμου Βόλου που κατηγορούνταν για υπεξαίρεση και χθες καταδικάστηκε σε φυλάκιση πέντε ετών, μετατρέψιμη προς 5 ευρώ ημερησίως, με την έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ larisanew.gr

Το larisanew.gr ανανεώθηκε και σας ευχαριστεί για την εμπιστοσύνη σας 14 χρόνια τώρα! Δείτε τη νέα του εικόνα

Ανανεωμένο και δυναμικό το ψηφοδέλτιο του Γιάννη Κόκουρα

ΜΙΑ ΠΟΛΛΑ ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ

Λέσβος: Εντοπισμός και διάσωση 11 μεταναστών στη θαλάσσια περιοχή «Αγριελιά» – Συνελήφθη ο διακινητής

Κανονικά θα λειτουργήσει το Δεκαπενταύγουστο η Δημοτική Πισίνα

Λάρισα: Γυναίκα έπεσε από την βεράντα του σπιτιού της και τραυματίστηκε σοβαρά