Τα 5+1 μηνύματα του Κ. Μητσοτάκη από το Νταβός

11:36 - 24/01/2020

Εξαρχής η κυβέρνηση έθεσε ως διττό στόχο της αποστολής του Πρωθυπουργού στο Νταβός την προσέλκυση επενδύσεων, αλλά και τη συνέχιση των διπλωματικών κινήσεων για τη διεθνοποίηση των τουρκικών προκλήσεων. Στις χθεσινές παρεμβάσεις και τις επαφές του στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ ο Κυριάκος Μητσοτάκης αξιοποίησε το «βήμα» του Νταβός για να απευθύνει πολλαπλά μηνύματα, με αποδέκτες τόσο τους υποψήφιους επενδυτές, την Ε.Ε. και την Τουρκία, όσο και τους πολιτικούς αντιπάλους του.

Διαβάστε Περισσότερα στο naftemporiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Συνάντηση Κυρ. Μητσοτάκη - Χουάν Γκουαϊδό στο Νταβός

Την πλήρη υποστήριξή του στον ίδιο και στον λαό της Βενεζουέλας εξέφρασε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη συνάντηση που είχε στο Νταβός...

Διαβάστε το στο Zougla

Το πρόγραμμα και οι συναντήσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Νταβός

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, είχε σήμερα συναντήσεις, στο Νταβός, με τον μεταβατικό...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Συνάντηση Κυρ. Μητσοτάκη με Χουάν Γκουαϊδό στο Νταβός

Την πλήρη υποστήριξή του στον ίδιο και στον λαό της Βενεζουέλας εξέφρασε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη συνάντηση που είχε στο Νταβός με τον ηγέτη της αντιπολίτευσης και πρόεδρο της Εθνοσυνέλευσης της χώρας, Χουάν Γκουαϊδό.

Διαβάστε το στο kathimerini.gr

Συνάντηση Μητσοτάκη – Γκουαϊντό στο Νταβός

Ο λαός της Βενεζουέλας μπορεί να βασίζεται στην υποστήριξη της Ελλάδας, τόνισε ο Πρωθυπουργός στον αναγνωρισμένο από δεκάδες χώρες ως μεταβατικό πρόεδρο της νοτιοαμερικανικής χώρας The post Συνάντηση Μητσοτάκη – Γκουαϊντό στο Νταβός appeared first on Protagon.gr.

Διαβάστε το στο protagon.gr

Τετ α τετ Μητσοτάκη με Χουάν Γκουαϊδό στο Νταβός

Την πλήρη υποστήριξή του στον ίδιο και στον λαό της Βενεζουέλας εξέφρασε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη συνάντηση που είχε στο Νταβός με τον ηγέτη της αντιπολίτευσης και πρόεδρο της Εθνοσυνέλευσης της χώρας, Χουάν Γκουαϊδό, αναγνωρισμένο ως μεταβατικό πρόεδρο της Βενεζουέλας από 50 περίπου χώρες. «Το να σας υποστηρίξουμε, ήταν η πρώτη απόφαση που […]

Διαβάστε το στο neaselida.gr

Το πρόγραμμα και οι συναντήσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Νταβός

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, είχε σήμερα συναντήσεις, στο Νταβός, με τον μεταβατικό Πρόεδρο της Βενεζουέλας, Juan Guaidó, τον πρόεδρο της Περιφέρειας του Ιρακινού Κουρδιστάν, Nechirvan Barzani και τον Διοικητή της Τράπεζας της Ιαπωνίας για Διεθνή Συνεργασία (Japan Bank for International Cooperation), Tadashi Maeda. Κατά τη συνάντηση

Διαβάστε το στο madata.gr

Συνάντηση Μητσοτάκη-Γκουαϊδό στο Νταβός  

Με τον Χουάν Γκουαϊδό συναντήθηκε σήμερα στο Νταβός ο Κυριάκος Μητσοτάκης και του εξέφρασε την πλήρη στήριξή του στην διεξαγωγή προεδρικών εκλογών στη Βενεζουέλα, τονίζοντας παραλλήλως ότι η μοναδική βιώσιμη λύση μπορεί να προέλθει από την πολιτική οδό, δίχως τη χρήση βίας. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξέφρασε και την ανησυχία της Ελλάδας για την ανθρωπιστική κατάσταση […] The post Συνάντηση Μητσοτάκη-Γκουαϊδό στο Νταβός   appeared first on slpress.gr.

Διαβάστε το στο slpress.gr

Τα 4 μηνύματα που εκπέμπει το Νέο Ασφαλιστικό

H θέση του Χρήστου Κώνστα The post Τα 4 μηνύματα που εκπέμπει το Νέο Ασφαλιστικό appeared first on Κουρδιστό Πορτοκάλι.

Διαβάστε το στο kourdistoportocali.com

Τετ α τετ Μητσοτάκη – Γκουαϊδό στο Νταβός

Ο μόνος τρόπος επίλυσης της κρίσης είναι να μπορεί η Βενεζουέλα να εκφράζει δημοκρατικά τη βούλησή της, τόνισε ο Έλληνας πρωθυπουργός...

Διαβάστε το στο news.gr

Το πρόγραμμα και οι συναντήσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Νταβός

Στο επίκεντρο οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή...

Διαβάστε το στο news.gr

Συνάντηση Κυρ. Μητσοτάκη – Χουάν Γκουαϊδό στο Νταβός

Την πλήρη υποστήριξή του στον ίδιο και στον λαό της Βενεζουέλας εξέφρασε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη συνάντηση που είχε στο Νταβός με τον ηγέτη της αντιπολίτευσης και πρόεδρο της Εθνοσυνέλευσης της χώρας, Χουάν Γκουαϊδό, αναγνωρισμένο ως μεταβατικό πρόεδρο της Βενεζουέλας από 50 περίπου χώρες. The post Συνάντηση Κυρ. Μητσοτάκη – Χουάν Γκουαϊδό στο Νταβός appeared first on analitis.gr.

Διαβάστε το στο analitis.gr

Συνάντηση Κ. Μητσοτάκη – Χουάν Γκουαϊδό στο Νταβός

Την πλήρη υποστήριξή του στον ίδιο και στον λαό της Βενεζουέλας εξέφρασε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη συνάντηση που... The post Συνάντηση Κ. Μητσοτάκη – Χουάν Γκουαϊδό στο Νταβός appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ naftemporiki.gr

Συναλλαγές με POS: Πώς θα μειωθούν οι προμήθειες – Ποιους αφορά το μέτρο

Στο Ταμπλό του Χρηματιστηρίου: Τα νέα ρεκόρ στην Titan και οι φήμες για το άλμα στην Τεχνική Ολυμπιακή

ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Το Δημόσιο καθυστερεί τις πληρωμές στους κατασκευαστές

Αλέξης Πατέλης στη «Ν»: Οι αξιολογήσεις «τρώγονται» γιατί χαμηλώνουν το κόστος δανεισμού και βοηθάνε στην ανάπτυξη

Intrakat: Περαιτέρω βελτίωση μεγεθών για το 2024 βλέπει η διοίκηση του Ομίλου

Διάβαζε αναγγελίες θανάτου. Και ανακάλυψε τη δημογραφική επιστήμη