Συμβουλές για τις διατροφικές παγίδες των γιορτών

17:04 - 20/12/2022

Τα εορταστικά καλέσματα είναι ιδιαίτερα επιβαρυντικά για την σιλουέτα και το στομάχι καθώς οδηγούν σε διατροφικές κραιπάλες. Πιο επιβαρυντικά αναδεικνύονται τα δύο γεύματα που παραδοσιακά συνοδεύουν το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Στα δύο αυτά ξεχωριστά δείπνα είναι πολύ δύσκολο να αποφύγετε τις διατροφικές παγίδες αφού το ένα πιάτο διαδέχεται το άλλο, ενώ η […]

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Συμβουλές για τις διατροφικές παγίδες των γιορτών

Τα εορταστικά καλέσματα είναι ιδιαίτερα επιβαρυντικά για την σιλουέτα και το στομάχι καθώς οδηγούν σε διατροφικές κραιπάλες. Πιο επιβαρυντικά αναδεικνύονται τα δύο γεύματα που παραδοσιακά...

Διαβάστε το στο Zougla

Συμβουλές για ηλεκτρονικά δώρα εν όψει εορτών

Οι γιορτές των Χριστουγέννων πλησιάζουν και πολλοί γονείς αναρωτιούνται τι δώρα θα πάρουν στα παιδιά τους. Ηλεκτρονικές συσκευές και ηλεκτρονικά παιχνίδια αποτελούν δώρα που αγαπάνε πολύ τα παιδιά. Εν τούτοις κρύβουν κάποιους κινδύνους. Ας δούμε παρακάτω τι πρέπει να προσέξουμε σε περίπτωση που αποφασίσουμε να αγοράσουμε στο παιδί μας κάποιο ηλεκτρονικό δώρο. Χρήσιμες συμβουλές για γονείς από τη γραμμή βοήθειας Help-line.gr του Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου:➢ Τα παιδιά μικρής ηλικίας δεν είναι σε θέση να χειριστούν δικές τους έξυπνες ηλεκτρονικές συσκευές με πρόσβαση στο διαδίκτυο καθώς μπορεί να συναντήσουν ακατάλληλο περιεχόμενο και να δαπανήσουν πολλές ώρες. Η έκθεση σε ανάλογο υλικό

Διαβάστε το στο alexpolisonline.com
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Έλενα Παπαρίζου: Επέστρεψε στο Τhe Voice μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας της – «Ήταν λίγο δύσκολη αυτή η περίοδος»