Γιώργος Κασαπίδης: «Η απολιγνιτοποίηση είναι η μεγαλύτερη πρόκληση για την κοινωνία μας μετά το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο- Έχουμε επιλέξει την τεχνολογία του υδρογόνου ως μέρος της λύσης»

12:17 - 24/01/2020

«Έχουμε επιλέξει την τεχνολογία υδρογόνου ως μέρος της λύσης για την επόμενη μέρα», τόνισε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, Γιώργος Κασαπίδης, σήμερα από την Αθήνα παρουσιάζοντας μαζί με το πρώην Ευρωβουλευτή και Γενικό Γραμματέας της «Hydrogen Europe», Γιώργο Χαζτημαράκη, την πρόταση που κατατέθηκε στην Ε.Ε. από τον Οκτώβριο του 2019, για την ανάπτυξη τεχνολογικών υδρογόνου στην ... The post Γιώργος Κασαπίδης: «Η απολιγνιτοποίηση είναι η μεγαλύτερη πρόκληση για την κοινωνία μας μετά το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο- Έχουμε επιλέξει την τεχνολογία του υδρογόνου ως μέρος της λύσης» appeared first on e-ptolemeos.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο e-ptolemeos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ e-ptolemeos.gr

Κάλαντα από τη χορωδία εθελοντών του Ερυθρού Σταυρού Κοζάνης  στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο και την κεντρική πλατεία

“ΕΛΠΙΔΑ” – Γεωργία Ζεμπιλιάδου: Η τοπική κοινωνία και η θεσμική στάση της Αντιπολίτευσης απέτρεψαν την καταστροφή των Καμβουνίων !

Το “κοινωνικό της πρόσωπο” δείχνει και εφέτος η ΕΣΕΠΗΜΒΕ!

Γ’ Εθνική: Αποτελέσματα, βαθμολογία και επόμενη αγωνιστική

Το ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ 2025 έχει ξεκινήσει – Η Αξιόπιστη Λύση είναι ΠΙΣΤΟΦΙΔΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ

Πραγματοποιήθηκε το “Εργαστήρι της Αγάπης” στον Ι.Ν. Αγίου Στεφάνου Πτολεμαΐδας (Φωτογραφίες)