Μαρινάκης: «Ο Παππάς μου ζήτησε να βοηθήσω τον Καλογρίτσα για να αποκτήσει σταθμό ο ΣΥΡΙΖΑ» – Τι κατέθεσε στο Ειδικό Δικαστήριο
16:44 - 21/12/2022
Ο επιχειρηματίας Βαγγέλης Μαρινάκης κατέθεσε στο Ειδικό Δικαστήριο περί ευθύνης υπουργών με κατηγορούμενους των πρώην υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά και τον επιχειρηματία Χρήστο Καλογρίτσα, για την υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών του έτους 2016.Ο επιχειρηματίας Βαγγέλης Μαρινάκης κατέθεσε στο Ειδικό Δικαστήριο περί ευθύνης υπουργών με κατηγορούμενους των πρώην υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά και τον επιχειρηματία Χρήστο Καλογρίτσα, για την υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών του έτους 2016.Ο επιχειρηματίας κατά την κατάθεσή του, μεταξύ των άλλων, ανέφερε ότι η επιθυμία να συμμετάσχει ο κ. Καλογρίτσας στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές […]
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μαρινάκης στο Ειδικό Δικαστήριο: Ο Παππάς μου ζήτησε να βοηθήσω τον Καλογρίτσα για να αποκτήσει σταθμό ο ΣΥΡΙΖΑ
«Επιθυμία της πρώην κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ήταν να αποκτήσει μια από τις τηλεοπτικές άδειες ο Χρήστος Καλογρίτσας για να έχει ένα φίλα προσκείμενο σε αυτό το κανάλι». Αυτό τόνισε στην κατάθεση του στο Ειδικό Δικαστήριο ο επιχειρηματίας Βαγγέλης Μαρινάκης ο οποίος αναφέρθηκε στο παρασκήνιο του διαγωνισμού λέγοντας πως μετά από αίτημα του πρώην υπουργού Νίκου Παππά συναντήθηκε με […]
Το άρθρο Μαρινάκης στο Ειδικό Δικαστήριο: Ο Παππάς μου ζήτησε να βοηθήσω τον Καλογρίτσα για να αποκτήσει σταθμό ο ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΜαρινάκης στο Ειδικό Δικαστήριο: Ο Παππάς μου ζήτησε να βοηθήσω τον Καλογρίτσα για να αποκτήσει σταθμό ο ΣΥΡΙΖΑ
«Ο Παππάς, ο Τσίπρας και οι επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ θεωρούσαν σωστό ο κ. Καλογρίτσας να αποκτήσει τηλεοπτικό σταθμό για λογαριασμό της Κυβέρνησης, ένα σταθμό φιλικά προσκείμενο στην κυβέρνηση», κατέθεσε στο Ειδικό Δικαστήριο περί ευθύνης υπουργών για την υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών του έτους 2016, ο επιχειρηματίας Βαγγέλης Μαρινάκης. Σε άλλο σημείο της κατάθεσής του ο επιχειρηματίας […]
The post Μαρινάκης στο Ειδικό Δικαστήριο: Ο Παππάς μου ζήτησε να βοηθήσω τον Καλογρίτσα για να αποκτήσει σταθμό ο ΣΥΡΙΖΑ appeared first on Empisteutiko.gr.
Διαβάστε το στο empisteutiko.gr