Νίκος Κοκλώνης: «Ό,τι είναι θα το μάθετε από τον Νίκο Μουτσινά»
10:32 - 22/12/2022
Ο Νίκος Κοκλώνης παραχώρησε δηλώσεις στο Breakfast@star και στη δημοσιογράφο Μυρσίνη Κόντου από τα γυρίσματα του εορταστικού Cash or Trash. […]
The post Νίκος Κοκλώνης: «Ό,τι είναι θα το μάθετε από τον Νίκο Μουτσινά» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Νίκος Κοκλώνης: Εννοείται ότι θα ήθελα να συνεργαστώ με τον Νίκο Μουτσινά
“Ό,τι είναι να μάθετε, θα το μάθετε από τον Νίκο” δήλωσε ο Νίκος Κοκλώνης. Ο Νίκος Κοκλώνης παραχώρησε δηλώσεις από τα παρασκήνια του εορταστικού Cash or Trash. Ο παρουσιαστής και παραγωγός απάντησε για το Secret Song και τον Νίκο Κοκλώνη. “Έχω κάνει την πρότασή μου κανάλι, αλλά αποφασίζει ο Alpha. Θεωρώ ότι Secret Song χωρίς ... Περισσότερα
To άρθρο Νίκος Κοκλώνης: Εννοείται ότι θα ήθελα να συνεργαστώ με τον Νίκο Μουτσινά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Νίκος Κοκλώνης: Εννοείται ότι θα ήθελα να συνεργαστώ με τον Νίκο Μουτσινά
Ο Νίκος Κοκλώνης παραχώρησε δηλώσεις από τα παρασκήνια του εορταστικού Cash or Trash. Ο Νίκος Κοκλώνης παραχώρησε δηλώσεις από τα παρασκήνια του εορταστικού Cash or Trash. Ο παρουσιαστής και παραγωγός απάντησε για το Secret Song και τον Νίκο Αλιάγα. “Έχω κάνει την πρότασή μου κανάλι, αλλά αποφασίζει ο Alpha. Θεωρώ ότι Secret Song χωρίς Νίκο Αλιάγα δεν γίνεται, οπότε κάτι θα κάνει ο Νίκος σε αυτό το project” […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΝίκος Κοκλώνης: Η αποκάλυψη για την συνεργασία του με τον Νίκο Μουτσίνα
Ο Νίκος Κοκλώνης αναφέρθηκε για πρώτη φορά στην πιθανή συνεργασία του με τον Νίκο Μουτσινά, για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.
The post Νίκος Κοκλώνης: Η αποκάλυψη για την συνεργασία του με τον Νίκο Μουτσίνα appeared first on Youfly.
Διαβάστε το στο youfly.com