Μαριέττα Χρουσαλά για Γρηγόρη Αρνατούτογλου – «Μεταξύ κατεργαρέων ειλικρίνεια»
12:50 - 22/12/2022
Μια εφ’ όλης της ύλης έδωσε η Μαριέττα Χρουσαλά στο Πάμε Δανάη και στον Άρη Καβατζίκη. Η λαμπερή παρουσιάστρια μίλησε […]
The post Μαριέττα Χρουσαλά για Γρηγόρη Αρνατούτογλου – «Μεταξύ κατεργαρέων ειλικρίνεια» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μαριέττα Χρουσαλά: Δηλώσεις «φωτιά» για τον Αρναούτογλου – «Μεταξύ κατεργαρέων ειλικρίνεια…»
Τι συνέβη;
Διαβάστε το στο Μαριέττα Χρουσαλά: Είχα δώσει τη δυνατότητα στον Αρναούτογλου να με προετοιμάσει – Μεταξύ κατεργαρέων ειλικρίνεια
«Ο μπαμπάς μου ήθελε να πάω στα καλλιστεία» τόνισε η Μαριέττα Χρουσαλά σε συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» το πρωί της Πέμπτης (22/12). Η παρουσιάστρια μίλησε για την απώλεια του πατέρα της και το πότε έμαθε ότι «έφυγε». «Όταν αρρώστησε και καταλάβαμε ότι τα πράγματα ήταν δύσκολα, ήθελα να του κάνω το χατίρι και να το δει. Το έκανε ο αδερφός μου για να κάνουμε το χατίρι στον μπαμπά μου για να του φτιάξουμε τη διάθεση. Ο μπαμπάς τα πρόλαβε τα καλλιστεία. Τραγική ειρωνεία ότι “έφυγε” ανήμερα των Miss Universe. Βρισκόμουν στον Παναμά κι η παραγωγή είχε προστατεύσει την είδηση… Ήταν πρώτη φορά που έβγαινα εκτός Ελλάδας και να μάθω κάτι τέτοιο… Ήταν άρρωστος, αλλ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΗ Μαριέττα Χρουσαλά μιλά για την επική τούρτα του Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Μεταξύ κατεργαρέων ειλικρίνεια»
Η Μαριέττα Χρουσαλά έδωσε μία εφ’όλης της ύλης συνέντευξη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, τα καλλιστεία, το πώς έμαθε για τον θάνατο του πατέρα της. Η Μαριέττα Χρουσαλά σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» στο Mega μίλησε για τη στιγμή που έχασε τον πατέρα της, λέγοντας πως «ο μπαμπάς μου ήθελε […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΜαριέττα Χρουσαλά για Γρηγόρη Αρναούτογλου – «Μεταξύ κατεργαρέων ειλικρίνεια»
Μια εφ’ όλης της ύλης έδωσε η Μαριέττα Χρουσαλά στο Πάμε Δανάη και στον Άρη Καβατζίκη. Η λαμπερή παρουσιάστρια μίλησε για την απώλεια του πατέρα της τη μέρα του διαγωνισμού «Miss Universe» και το γνωστό περιστατικό με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου που της είχε ρίξει τούρτα στο πρόσωπο. «Ο μπαμπάς μου ήθελε να πάω στα καλλιστεία. Όταν αρρώστησε […]
Το άρθρο Μαριέττα Χρουσαλά για Γρηγόρη Αρναούτογλου – «Μεταξύ κατεργαρέων ειλικρίνεια» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΧρουσαλά για Αρναούτογλου: "Μεταξύ κατεργαρέων ειλικρίνεια"
"Εφόσον σε έχω ρωτήσει δύο λεπτά, πες το μου να προετοιμαστώ, να δώσω ένα σήμα στην παραγωγή και να μου έρθουν τα παστάκια"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr