Μητσοτάκης: Η εθνική μειονότητα της Αλβανίας θα έχει στο πρόσωπό μου έναν σταθερό συμπαραστάτη στα δίκαια αιτήματά της

12:51 - 22/12/2022

Σε κλίμα έντονης συγκινησιακής φόρτισης ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης απηύθυνε χαιρετισμό στους ομογενείς μας που του επιφύλαξαν ενθουσιώδη υποδοχή στην παραλία της Χειμάρρας. Υπό τον ήχο των συνθημάτων "Ελλάς Ελλάς μη μας ξεχνάς" ο Κυρ. Μητσοτάκης εμφανώς συγκινημένος [...]

Διαβάστε Περισσότερα στο matrix24.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κυρ. Μητσοτάκης: Η ελληνική εθνική μειονότητα της Αλβανίας θα έχει στο πρόσωπό μου έναν σταθερό συμπαραστάτη (Εικόνες και βίντεο)

Τον πρωθυπουργό συνοδεύει στα χωριά της ελληνικής μειονότητας της Αλβανίας ο χρυσός Ολυμπιονίκης Πύρρος Δήμα

Διαβάστε το στο

Μητσοτάκης: Η ελληνική εθνική μειονότητα της Αλβανίας θα έχει στο πρόσωπό μου έναν σταθερό συμπαραστάτη στα δίκαια αιτήματά της

Σε κλίμα έντονης συγκινησιακής φόρτισης ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης απηύθυνε χαιρετισμό στους ομογενείς μας που του επιφύλαξαν ενθουσιώδη υποδοχή στην παραλία της ΧειμάρραςΣε κλίμα έντονης συγκινησιακής φόρτισης ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης απηύθυνε χαιρετισμό στους ομογενείς μας που του επιφύλαξαν ενθουσιώδη υποδοχή στην παραλία της ΧειμάρραςΥπό τον ήχο των συνθημάτων “Ελλάς, Ελλάς μη μας ξεχνάς” ο Κυρ. Μητσοτάκης εμφανώς συγκινημένος τόνισε ότι νιώθει μεγάλη τιμή που είναι ο πρώτος Έλληνας Πρωθυπουργός που επισκέπτεται τη Χειμάρρα. «Σήμερα είναι μια […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Κ.Μητσοτάκης: Η εθνική μειονότητα της Αλβανίας θα έχει στο πρόσωπό μου έναν σταθερό συμπαραστάτη

Σε κλίμα έντονης συγκινησιακής φόρτισης ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης απηύθυνε χαιρετισμό στους ομογενείς μας που του επιφύλαξαν ενθουσιώδη υποδοχή στην παραλία της Χειμάρρας. Υπό τον ήχο των συνθημάτων “Ελλάς Ελλάς μη μας ξεχνάς” ο Κυρ. Μητσοτάκης εμφανώς συγκινημένος τόνισε ότι νιώθει μεγάλη τιμή που είναι ο πρώτος Έλληνας Πρωθυπουργός που επισκέπτεται τη Χειμάρρα. “Η εθνική […] Κ.Μητσοτάκης: Η εθνική μειονότητα της Αλβανίας θα έχει στο πρόσωπό μου έναν σταθερό συμπαραστάτη on BLUE SKY.

Διαβάστε το στο blueskytv.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ matrix24.gr

Euroleague: Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα 77-75

Πρόστιμο ύψους 2.800 ευρώ στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός

ΔΕΑΒ: Χωρίς θεατές Βόλος-Πανσερραϊκός

Έχασε έδαφος στη μάχη του τίτλου ο Ολυμπιακός

Εντυπωσίασε ο Πετρούνιας στους κρίκους πολύ δυνατή εμφάνιση από την εθνική ανδρών

BookTok: Η κυρίαρχη τάση για το βιβλίο από το TikTok