Νίκος Κοκλώνης: «Είμαι στο πάρκινγκ και ξαφνικά ακούω πυροβολισμούς»

17:50 - 22/12/2022

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star έκανε ο Νίκος Κοκλώνης. Ο γνωστός παρουσιαστής και παραγωγός βρέθηκε στο εορταστικό επεισόδιο του […] The post Νίκος Κοκλώνης: «Είμαι στο πάρκινγκ και ξαφνικά ακούω πυροβολισμούς» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Απρόοπτο για τον Νίκο Κοκλώνη: “Είμαι στο πάρκινγκ και ξαφνικά ακούω πυροβολισμούς και λέω παιδιά, τι γίνεται;”

Ο Νίκος Κοκλώνης μιλάει για τα επαγγελματικά του πλάνα αλλα και για ένα απρόοπτο περιστατικό που του συνέβη κατά τη διάρκεια γυρισμάτων. «Είμαι στο πάρκινγκ. Αφήνω το αυτοκίνητο, ακούω πυροβολισμούς και λέω: παιδιά, τι γίνεται; Μας κλέβουν; Γυρίζαμε τη σκηνή» ανέφερε με χιούμορ ο Νίκος Κοκλώνης. «Θεωρώ ότι θα είναι πάρα πολύ ενδιαφέρουσα η συγκεκριμένη […] The post Απρόοπτο για τον Νίκο Κοκλώνη: “Είμαι στο πάρκινγκ και ξαφνικά ακούω πυροβολισμούς και λέω παιδιά, τι γίνεται;” appeared first on NewSide.gr.

Διαβάστε το στο Newside.gr

Νίκος Κοκλώνης: «Είμαι στο πάρκινγκ και ξαφνικά ακούω πυροβολισμούς»

Στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star έκανε δηλώσεις ο Νίκος Κοκλώνης, για τα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια, αλλά και περιέγραψε ένα απρόοπτο περιστατικό που του συνέβη κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς.Στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star έκανε δηλώσεις ο Νίκος Κοκλώνης, για τα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια, αλλά και περιέγραψε ένα απρόοπτο περιστατικό που του συνέβη κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς.Ο παρουσιαστής περιέγραψε ένα απρόοπτο περιστατικό που του συνέβη κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς. «Είμαι στο πάρκινγκ. Αφήνω το αυτοκίνητο, ακούω πυροβολισμούς […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Απρόοπτο για τον Νίκο Κοκλώνη: “Είμαι στο πάρκινγκ και ξαφνικά ακούω πυροβολισμούς και λέω παιδιά, τι γίνεται;”

Ο Νίκος Κοκλώνης μιλάει για τα επαγγελματικά του πλάνα αλλα και για ένα απρόοπτο περιστατικό [...] The post Απρόοπτο για τον Νίκο Κοκλώνη: “Είμαι στο πάρκινγκ και ξαφνικά ακούω πυροβολισμούς και λέω παιδιά, τι γίνεται;” appeared first on Το Μάτι.

Διαβάστε το στο tomati.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο