Σπόντες Μπαρτζώκα: «Για άλλα πράγματα δεν θέλω να μιλήσω, δεν θέλω να τιμωρηθώ»
23:30 - 22/12/2022
Σπόντες Μπαρτζώκα: «Για άλλα πράγματα δεν θέλω να μιλήσω, δεν θέλω να τιμωρηθώ»
22/12/2022
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αναφέρθηκε στην τελευταία επίθεση και τι είχε σχεδιαστεί, ενώ είπε με νόημα «για άλλα πράγματα δεν θέλω να μιλήσω, δεν θέλω να τιμωρηθώ».
Όσα είπε ο προπονητής του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου:
«Θα ήθελα να συγχαρώ τον Ερυθρό Αστέρα για τη νίκη του. Ήταν ένα πραγματικά ενδιαφέρον και περίεργο παιχνίδι. Είχαμε 26 ασίστ, είχαμε 10 κλεψίματα, 7 λάθη, ο Αστέρας είχε 16 λάθη και χάσαμε. Θα αναλύσουμε τι κάναμε λάθος και θα είμαστε έτοιμοι για το επόμενο παιχνίδι».
Για την τελευταία επίθεση: «Αμυντικά όταν ο αντίπαλος σκοράρει τόσο πολύ πρέπει να
Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μπαρτζώκας: «Για κάποια πράγματα δεν θα μιλήσω για να μην τιμωρηθώ»
Μιλώντας μετά την ήττα του Ολυμπιακού από τον Ερυθρό Αστέρα, ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για τους πόντους που δέχθηκε η άμυνα της ομάδας του χωρίς να... αναλύσει διαιτητικές αποφάσεις.
Διαβάστε το στο Ολυμπιακός-Μπαρτζώκας: «Για άλλα πράγματα δεν θέλω να μιλήσω, δεν θέλω να τιμωρηθώ»
Ο προπονητής του Ολυμπιακού Γιώργος Μπαρτζώκας έκανε δήλωση με νόημα…
Διαβάστε το στο onsports.grΜπαρτζώκας: «Δεν θέλω να μιλήσω για κάτι άλλο για να μην τιμωρηθώ»
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για την ήττα του Ολυμπιακού από τον Ερυθρό Αστέρα, ενώ αναφέρθηκε και στον σχεδιασμό της τελευταίας επίθεσης.
Διαβάστε το στο fosonline.gr