Σπόντες Μπαρτζώκα: «Για άλλα πράγματα δεν θέλω να μιλήσω, δεν θέλω να τιμωρηθώ»

23:30 - 22/12/2022

Σπόντες Μπαρτζώκα: «Για άλλα πράγματα δεν θέλω να μιλήσω, δεν θέλω να τιμωρηθώ» 22/12/2022 Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αναφέρθηκε στην τελευταία επίθεση και τι είχε σχεδιαστεί, ενώ είπε με νόημα «για άλλα πράγματα δεν θέλω να μιλήσω, δεν θέλω να τιμωρηθώ». Όσα είπε ο προπονητής του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου: «Θα ήθελα να συγχαρώ τον Ερυθρό Αστέρα για τη νίκη του. Ήταν ένα πραγματικά ενδιαφέρον και περίεργο παιχνίδι. Είχαμε 26 ασίστ, είχαμε 10 κλεψίματα, 7 λάθη, ο Αστέρας είχε 16 λάθη και χάσαμε. Θα αναλύσουμε τι κάναμε λάθος και θα είμαστε έτοιμοι για το επόμενο παιχνίδι». Για την τελευταία επίθεση: «Αμυντικά όταν ο αντίπαλος σκοράρει τόσο πολύ πρέπει να

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μπαρτζώκας: «Για κάποια πράγματα δεν θα μιλήσω για να μην τιμωρηθώ»

Μιλώντας μετά την ήττα του Ολυμπιακού από τον Ερυθρό Αστέρα, ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για τους πόντους που δέχθηκε η άμυνα της ομάδας του χωρίς να... αναλύσει διαιτητικές αποφάσεις.

Διαβάστε το στο

Ολυμπιακός-Μπαρτζώκας: «Για άλλα πράγματα δεν θέλω να μιλήσω, δεν θέλω να τιμωρηθώ»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Γιώργος Μπαρτζώκας έκανε δήλωση με νόημα…

Διαβάστε το στο onsports.gr

Μπαρτζώκας: «Δεν θέλω να μιλήσω για κάτι άλλο για να μην τιμωρηθώ»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για την ήττα του Ολυμπιακού από τον Ερυθρό Αστέρα, ενώ αναφέρθηκε και στον σχεδιασμό της τελευταίας επίθεσης.

Διαβάστε το στο fosonline.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)