«Αν ήμουν πρωθυπουργός σε μία χώρα που το 85% θα χρειαζόταν foodpass για να ζήσει...»
12:54 - 23/12/2022
Δριμύτατη επίθεση στον πρωθυπουργό με αφορμή την επιδοματική πολιτική εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, κάνοντας λόγο για τα δυσκολότερα Χριστούγεννα της τελευταίας δεκαετίας.«Οι πολίτες δεν θέλουν ανεπαρκή προεκλογικά επιδόματα, αλλά δίκαιη αύξηση εισοδημάτων και δίκαιη αναδιανομή με [...]
Διαβάστε Περισσότερα στο matrix24.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αλ. Τσίπρας: ν ήμουν πρωθυπουργός σε μια χώρα όπου το 85% θα χρειαζόταν food pass για να ζήσει, δεν θα είχα μούτρα να πανηγυρίζω
Περιοδεία στην αγορά του Κορυδαλλού πραγματοποιεί από το πρωί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας.
Διαβάστε το στο thebest.grΤσίπρας: Αν ήμουν πρωθυπουργός σε χώρα που το 85% χρειάζεται food pass, δεν θα μπορούσα να κυκλοφορήσω
Στον Κορυδαλλό περιόδευσε την Παρασκευή ο Αλέξης Τσίπρας. Κατά τη διάρκεια της περιοδείας του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συζήτησε με πολίτες και καταστηματάρχες για τις ακραίες ανατιμήσεις και την ακρίβεια στην ενέργεια, τα καύσιμα και το σούπερ μάρκετ, για τη δραματική μείωση των εισοδημάτων και του τζίρου που αυτές επιφέρουν, τη διόγκωση του ιδιωτικού χρέους […]
The post Τσίπρας: Αν ήμουν πρωθυπουργός σε χώρα που το 85% χρειάζεται food pass, δεν θα μπορούσα να κυκλοφορήσω appeared first on Λόγια-Σταράτα.
Διαβάστε το στο logiastarata.gr