«Έσπασε η νύχτα»: Στη συναυλία-βράβευση της Όλγας Βλαχοπούλου
14:10 - 23/12/2022
«Έσπασε η νύχτα» στη συναυλία-βράβευση της Όλγας Βλαχοπούλου στο Greek Santa’s Village στα θέατρα Βράχων Μια ξεχωριστή βραδιά έζησε το Greek Santa’s Village το πρώτο Ελληνικό χωριό του Αϊ Βασίλη με την τιμητική συναυλία-αφιέρωμα στην στιχουργό Όλγα Βλαχοπούλου. Αγαπημένα τραγούδια όπως «Μοναξιά μου όλα», «Έσπασε η νύχτα», «Έπαψες αγάπη να θυμίζεις», «Όταν είσαι εδώ» και […]
Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
«Έσπασε η νύχτα» στη συναυλία – βράβευση της Όλγας Βλαχοπούλου στο Greek Santa’s Village στα θέατρα Βράχων
Μια ξεχωριστή βραδιά για μικρούς και μεγάλους!
Διαβάστε το στο «Έσπασε η νύχτα» στη συναυλία-βράβευση της Όλγας Βλαχοπούλου στο Greek Santa’s Village στα θέατρα Βράχων
Μια ξεχωριστή βραδιά έζησε το Greek Santa’s Village το πρώτο Ελληνικό χωριό του Αϊ Βασίλη με την τιμητική συναυλία-αφιέρωμα στην στιχουργό Όλγα Βλαχοπούλου. Αγαπημένα τραγούδια όπως «Μοναξιά μου όλα», «Έσπασε η νύχτα», «Έπαψες αγάπη να θυμίζεις», «Όταν είσαι εδώ» και πολλά ακόμα ζέσταναν την ατμόσφαιρα και τις καρδιές στα θέατρα Βράχων. Ο Γιάννης Βαρδής, η […]
Διαβάστε τη συνέχεια εδώ «Έσπασε η νύχτα» στη συναυλία-βράβευση της Όλγας Βλαχοπούλου στο Greek Santa’s Village στα θέατρα Βράχων
Διαβάστε το στο happytv.grΗ μεγάλη συναυλία και η βράβευση της στιχουργού Όλγας Βλαχοπούλου
Μια ξεχωριστή βραδιά πραγματοποιήθηκε στο Greek Santa’s Village με την τιμητική συναυλία-αφιέρωμα στην στιχουργό Όλγα Βλαχοπούλου. Αγαπημένα τραγούδια όπως «Μοναξιά μου όλα», «Έσπασε η νύχτα», «Έπαψες αγάπη να θυμίζεις», «Όταν είσαι εδώ» και πολλά ακόμα ζέσταναν την ατμόσφαιρα και τις καρδιές στα θέατρα Βράχων. Ο Γιάννης Βαρδής, η Χριστίνα Κολέτσα, ο Βασίλης Πορφυράκης, η Ασπασία […]
The post Η μεγάλη συναυλία και η βράβευση της στιχουργού Όλγας Βλαχοπούλου appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε το στο okmag.gr