Στην Κράσνονταρ με ηγεμονικό συμβόλαιο ο Βλάνταν Ίβιτς!

20:25 - 23/12/2022

Ετοιμάζει βαλίτσες για Ρωσία ο Βλάνταν Ίβιτς! Ο άλλοτε τεχνικός του ΠΑΟΚ, μεταξύ άλλων, αποχωρεί από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ έχοντας δεχτεί μια τεράστια πρόταση από την Κράσνονταρ. Ο ρωσικός σύλλογος προσφέρει στον Σέρβο τεχνικό 1,5 εκατ. ετησίως και ο Ίβιτς θα αποδεχτεί την εν λόγω πρόταση! Μάλιστα, με τα μπόνους που υπάρχουν και μαζί […] The post Στην Κράσνονταρ με ηγεμονικό συμβόλαιο ο Βλάνταν Ίβιτς! first appeared on ThesSports.

Διαβάστε Περισσότερα στο thessports.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κοντά στην Κράσνονταρ με μυθικό συμβόλαιο ο Βλάνταν Ίβιτς!

Η Κράσνονταρ κατέθεσε πρόταση με ηγεμονικές απολαβές στον Βλάνταν Ίβιτς και ο πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ σκέφτεται πολύ σοβαρά να αφήσει την Μακάμπι Τελ-Αβίβ! Μία εκπληκτική πρόταση από την Κράσνονταρ έχει στα χέρια του ο Βλάνταν Ίβιτς, ο οποίος σκέφτεται πολύ σοβαρά να εγκαταλείψει την Μακάμπι Τελ-Αβίβ. Σύμφωνα με τα Μέσα του Ισραήλ, ο ρωσικός […] The post Κοντά στην Κράσνονταρ με μυθικό συμβόλαιο ο Βλάνταν Ίβιτς! appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr

Στη Ρωσία με μυθικό συμβόλαιο ο Ίβιτς

Ο Βλάνταν Ίβιτς ετοιμάζει τις βαλίτσες του για να μετακομίσει στο Κράσνονταρ, ενώ φαβορί για τη Μακάμπι Τελ Αβίβ είναι ο Όσκαρ Γκαρθία.

Διαβάστε το στο fosonline.gr

Στο Κράσνονταρ πλησιάζει ο Βλάνταν Ίβιτς

Στο Κράσνονταρ πλησιάζει ο Βλάνταν Ίβιτς 23/12/2022 Στο Κράσνονταρ προκειμένου να αναλάβει την ομώνυμη ομάδα φαίνεται πως πλησιάσει ο προπονητής της Μακάμπι Τελ Αβίβ, και πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ, Βλάνταν Ίβιτς. Η ρωσική ομάδα προσφέρει στον Σέρβο τεχνικό 1,5 εκατομμύρια ευρώ ετησίως. Το ποσό αυτό μαζί με τα μπόνους αγγίζει τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο. Την ίδια ώρα, η Μακάμπι Τελ Αβίβ δείχνει πως έχει βρει ήδη τον διάδοχό του. Ο λόγος για τον Όσκαρ Γκαρθία, τον άλλοτε προπονητή του Ολυμπιακού, ο οποίος αναμένεται σύντομα να υπογράψει με την ισραηλινή ομάδα.  

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thessports.gr

Πήρε εύκολα το ντέρμπι η ΑΕΚ

Το 1-0 του Άρη με Μορόν! (video)

Το 1-0 της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (video)

Φωνάζει για πέναλτι ο Παναθηναϊκό! (video)

Έμεινε με τον βαθμό μπορούσε και τη νίκη ο Άρης!

Μάντζιος: «Μπορούσαμε να κερδίσουμε»