Ίλιον: «Με χτυπούσαν και μου κάλυπταν το πρόσωπο με μαξιλάρι για να μην φωνάζω» – Σοκαριστική κατάθεση του 15χρονου
21:26 - 23/12/2022
Σοκ προκαλούν τα όσα φέρεται να δήλωσε στους αστυνομικούς ο 15χρονος που ζούσε ένα πραγματικό εφιάλτη σεξουαλικής κακοποίησης από συμμαθητές του στο Ίλιον. Ο 15χρονος από το Ίλιον έζησε αυτό τον εφιάλτη τουλάχιστον 7 φορές και φέρεται να αναφέρει πως «με χτύπησαν με σφαλιάρες στο πρόσωπο. Στη συνέχεια με θώπευσαν και κάποιοι από αυτούς προχώρησαν και σε άλλες […]
The post Ίλιον: «Με χτυπούσαν και μου κάλυπταν το πρόσωπο με μαξιλάρι για να μην φωνάζω» – Σοκαριστική κατάθεση του 15χρονου appeared first on Empisteutiko.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο empisteutiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τα βασανιστήρια του 15χρονου απο τους συμμαθητές του: Με χτυπούσαν, με βίαζαν και μου κάλυπταν το πρόσωπο με μαξιλάρι, για να μην φωνάζω και ακουστώ
Απανωτά σοκ προκαλούν τα όσα φέρεται να δήλωσε στην κατάθεσή του στους αστυνομικούς ο 15χρονος που ζούσε έναν πραγματικό εφιάλτη σεξουαλικής κακοποίησης από συμμαθητές του, σε μια εγκαταλελειμμένη κατοικία στο Ίλιον. Ο 15χρονος από το Ίλιον έζησε αυτό τον εφιάλτη τουλάχιστον επτά φορές και, μεταξύ άλλων, φέρεται να ανέφερε πως «με χτύπησαν με σφαλιάρες στο […]
Τα βασανιστήρια του 15χρονου απο τους συμμαθητές του: Με χτυπούσαν, με βίαζαν και μου κάλυπταν το πρόσωπο με μαξιλάρι, για να μην φωνάζω και ακουστώ - olympia
Διαβάστε το στο olympia.gr