Τροχαίο στο Βουκουρέστι: Ξεσπάει η αδερφή του 53χρονου που έχασε την ζωή του – «Θα μου τους φέρναν και τους δύο σε κουτιά»

11:16 - 24/12/2022

Ο άνδρας που έχασε τη ζωή του στο ασύλληπτο τροχαίο δυστύχημα στο Βουκουρέστι, ήταν 53 ετών από τη Λάρισα. Από θαύμα ζει η γυναίκα του. Πώς μια… τυρόπιτα έσωσε τον δεύτερο οδηγό

Διαβάστε Περισσότερα στο tanea.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δυστύχημα στη Ρουμανία: Συγκλονίζει η αδερφή του 53χρονου που έχασε τη ζωή του – «Πήγε να της κάνει έκπληξη και θα μου τους έφερναν σε κουτιά»

Δυστύχημα στη Ρουμανία: Σκηνές αρχαίας τραγωδίας εκτυλίσσονται στη Λάρισα, εκεί όπου η οικογένεια του 53χρονου Νίκου Χλώψιου ακόμη δε μπορεί να πιστέψει πως ο άνθρωπός τους ξεκίνησε για ένα ταξίδι αναψυχής, αλλά θα επιστρέψει σε φέρετρο. Η αδελφή του άτυχου άντρα που έχασε τη ζωή του στο ασύλληπτο δυστύχημα το μεσημέρι της Παρασκευής στο Βουκουρέστι, […] Το άρθρο Δυστύχημα στη Ρουμανία: Συγκλονίζει η αδερφή του 53χρονου που έχασε τη ζωή του – «Πήγε να της κάνει έκπληξη και θα μου τους έφερναν σε κουτιά» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tanea.gr

Ολυμπιακός: Θετικός στο ενδεχόμενο συζήτησης για τον Σέιμπεν Λι

Αποχώρησε με φορείο ο Παβλένκα έπειτα από σφοδρή σύγκρουση με τον Σφιντέρσκι

Υπόθεση Έπσταϊν: Αδελφή θύματος τον είχε καταγγείλει το 1996, αλλά το FBI δεν έκανε τη δουλειά του

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 2-0: «Ασπρόμαυρο» πάρτι με άφαντους «πράσινους» καλεσμένους

Σουδάν: Δέκα νεκροί σε αγορά του Νταρφούρ από επίθεση μη επανδρωμένου αεροσκάφους

Αιμίλιος Χειλάκης: «Έλεγε να μην με πάρουν στις “Άγριες Μέλισσες” γιατί ήμουν φίλος του Λιγνάδη»