Έφτασε στη Γαλλία το «ερπετό» – «Είμαι αθώος για όλες αυτές τις υποθέσεις, εντάξει;»
12:00 - 24/12/2022
Ο γάλλος κατά συρροή δολοφόνος Σαρλ Σομπράζ, 78 ετών, γνωστός με το προσωνύμιο «Το Ερπετό», ο οποίος απελάθηκε από τις αρχές του Νεπάλ αφού πέρασε εκεί σχεδόν είκοσι χρόνια στη φυλακή για το φόνο δύο τουριστριών από τη Βόρεια Αμερική, επέστρεψε σήμερα το πρωί στη Γαλλία.Ο γάλλος κατά συρροή δολοφόνος Σαρλ Σομπράζ, 78 ετών, γνωστός με το προσωνύμιο «Το Ερπετό», ο οποίος απελάθηκε από τις αρχές του Νεπάλ αφού πέρασε εκεί σχεδόν είκοσι χρόνια στη φυλακή για το φόνο δύο τουριστριών από τη Βόρεια Αμερική, επέστρεψε σήμερα το πρωί στη Γαλλία.Ύποπτος για μια εικοσαριά φόνους στα χρόνια του 1970 στην […]
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Στη Γαλλία ο serial killer «Tο Ερπετό» – «Είμαι αθώος, εντάξει;»
Στη Γαλλία έφτασε ο serial killer Σαρλ Σομπράζ, που έχει γίνει γνωστός με το όνομα «Το Ερπετό». Ο Σομπράζ απελάθηκε από τις αρχές του Νεπάλ, έχοντας περάσει 20 χρόνια στη φυλακή για το φόνο δύο τουριστριών από τη Βόρεια Αμερική. Ο Σομπράζ, που είναι σήμερα 78 ετών, τη δεκαετία του 1970 θεωρείται ύποπτος για περίπου ... Περισσότερα
To άρθρο Στη Γαλλία ο serial killer «Tο Ερπετό» – «Είμαι αθώος, εντάξει;» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Έφτασε στη Γαλλία το «Ερπετό»: Επιμένει ακόμη στην αθωότητά του
Μέσα στο αεροπλάνο με το οποίο έφθασε τράνζιτ, ο Σομπράζ διαβεβαίωσε το δημοσιογράφο του Γαλλικού Πρακτορείου πως είναι «αθώος» των εγκλημάτων που του αποδίδονται
Διαβάστε το στο Έφτασε στη Γαλλία το «Ερπετό»: Επιμένει ακόμη στην αθωότητά του
Ο γάλλος κατά συρροή δολοφόνος Σαρλ Σομπράζ, 78 ετών, γνωστός με το προσωνύμιο «Το Ερπετό», ο οποίος απελάθηκε από τις αρχές του Νεπάλ αφού πέρασε εκεί σχεδόν είκοσι χρόνια στη φυλακή για το φόνο δύο τουριστριών από τη Βόρεια Αμερική, επέστρεψε το πρωί του Σαββάτου στη Γαλλία.
Διαβάστε το στο thebest.gr