Ο Δήμαρχος Αθηναίων έγινε δεκτός από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας
15:41 - 24/01/2020
Δεκτός από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη έγινε στη Λευκωσία ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης. Καλωσορίζοντας τον Δήμαρχο Αθηναίων, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας δήλωσε, «εκφράζω την ιδιαίτερή μου χαρά που μου δίνεται η ευκαιρία να συναντήσω έναν αγαπημένο φίλο, αλλά και ιδιαιτέρως τον γιο μιας αγαπητής μου φίλης από το 1985. Κοινοί […]
The post Ο Δήμαρχος Αθηναίων έγινε δεκτός από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας appeared first on Paraskhnio.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο paraskhnio.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ο Δήμαρχος Αθηναίων έγινε δεκτός από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας και συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Λευκωσίας
Από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη έγινε δεκτός το μεσημέρι στην Λευκωσία ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης. Καλωσορίζοντας τον Δήμαρχο Αθηναίων, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας είπε ότι «εκφράζω την ιδιαίτερή μου χαρά που μου δίνεται η ευκαιρία να συναντήσω έναν αγαπημένο φίλο, αλλά και ιδιαιτέρως τον γιο μιας αγαπητής μου φίλης από […]
The post Ο Δήμαρχος Αθηναίων έγινε δεκτός από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας και συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Λευκωσίας appeared first on Athina24.gr.
Διαβάστε το στο Athina24.gr