Χρήστος Μάστορας: «Δεν είναι σωστό να είσαι το τρίτο πρόσωπο, μετανιώνω για πολλές βραδιές της ζωής μου»

19:28 - 25/12/2022

Ο Χρήστος Μάστορας και η μπάντα του, οι Mελisses μίλησαν στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” και To άρθρο Χρήστος Μάστορας: «Δεν είναι σωστό να είσαι το τρίτο πρόσωπο, μετανιώνω για πολλές βραδιές της ζωής μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χρήστος Μάστορας: «Θα ήθελα να διαγράψω πολλές βραδιές από τη ζωή μου»

Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξη του τραγουδιστή

Διαβάστε το στο

Χρήστος Μάστορας: «Δεν είναι σωστό να είσαι το τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση»

Ο Χρήστος Μάστορας και η μπάντα του Mελisses, μίλησαν στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται». Ο τραγουδιστής απάντησε στην ερώτηση για το αν έχει υπάρξει τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση, ενώ αποκάλυψε πως θα ήθελε να διαγράψει πολλές βραδιές από τη ζωή του. «Δεν είναι σωστό να είσαι το τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση νομίζω. Πολλές […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Χρήστος Μάστορας: «Θα ήθελα να διαγράψω πολλές βραδιές απ’ τη ζωή μου»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα Δε Γίνεται» παραχώρησε ο Χρήστος Μάστορας και τα μέλη του συγκροτήματος Μέλισσες. Η Εβελίνα Νικόλιζα μεταξύ […] The post Χρήστος Μάστορας: «Θα ήθελα να διαγράψω πολλές βραδιές απ’ τη ζωή μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Χρήστος Μάστορας: "Θα ήθελα να διαγράψω πολλές βραδιές απ’ τη ζωή μου"

"Δεν είναι σωστό να είσαι το τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση νομίζω. Μετανιώνω"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Χρήστος Μάστορας: «Θα ήθελα να διαγράψω πολλές βραδιές από τη ζωή μου»

Ο Χρήστος Μάστορας και οι Melisses, μίλησαν στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στα τρίτα πρόσωπα σε μια σχέση. «Δεν είναι σωστό να είσαι το τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση νομίζω. Πολλές φορές ούτε το δεύτερο. Πολλές βραδιές θα ήθελα να διαγράψω από τη ζωή μου. Συμβαίνουν κι αυτά. Δεν μου αρέσει αυτό που λένε, “δεν […] The post Χρήστος Μάστορας: «Θα ήθελα να διαγράψω πολλές βραδιές από τη ζωή μου» appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της