Σοφία Βόσσου: «Η πίστη μου με βοήθησε να ξεπεράσω αυτό το πρόβλημα υγείας»
12:00 - 26/12/2022
Στο περιοδικό «Λοιπόν» και τον Γιώργο Μουλά έδωσε συνέντευξη η Σοφία Βόσσου. Η τραγουδίστρια μίλησε, μεταξύ άλλων, για τις δυσκολίες […]
The post Σοφία Βόσσου: «Η πίστη μου με βοήθησε να ξεπεράσω αυτό το πρόβλημα υγείας» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σοφία Βόσσου: «Η πίστη μου με βοήθησε να ξεπεράσω αυτό το πρόβλημα υγείας»
Στο περιοδικό «Λοιπόν» και τον Γιώργο Μουλά έδωσε συνέντευξη η Σοφία Βόσσου. Στο περιοδικό «Λοιπόν» και τον Γιώργο Μουλά έδωσε συνέντευξη η Σοφία Βόσσου. Η τραγουδίστρια μίλησε, μεταξύ άλλων, για τις δυσκολίες που πέρασε με την υγεία της. Είχατε περάσει και πολλές δυσκολίες με την υγεία σας. Φοβηθήκατε; Είχατε ανθρώπους που σας στάθηκαν; Ναι φοβήθηκα όμως είχα μαζί μου όλο τον κόσμο. Μου στάθηκαν χωρίς υπερβολή γνωστοί […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΣοφία Βόσσου: «Η πίστη μου με βοήθησε να ξεπεράσω αυτό το πρόβλημα υγείας»
«Φοβήθηκα όμως είχα μαζί μου όλο τον κόσμο. Μου στάθηκαν χωρίς υπερβολή γνωστοί και άγνωστοι», λέει η Σοφία Βόσσου. Στο περιοδικό «Λοιπόν» και τον Γιώργο Μουλά έδωσε συνέντευξη η Σοφία Βόσσου. Η τραγουδίστρια μίλησε, μεταξύ άλλων, για τις δυσκολίες που πέρασε με την υγεία της. Είχατε περάσει και πολλές δυσκολίες με την υγεία σας. Φοβηθήκατε; […]
Διαβάστε το στο irafina.gr