Γιάννης Πλούταρχος: Οι κρίσεις στον γάμο του – «Η σύζυγός μου έμπλεξε με έναν δύσκολο άνθρωπο»
09:40 - 27/12/2022
Ο Γιάννης Πλούταρχος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day και την Ευάννα Ζουμπούρογλου. Ο δημοφιλής τραγουδιστής
To άρθρο Γιάννης Πλούταρχος: Οι κρίσεις στον γάμο του – «Η σύζυγός μου έμπλεξε με έναν δύσκολο άνθρωπο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιάννης Πλούταρχος: «Η σύζυγός μου έμπλεξε με έναν δύσκολο άνθρωπο και τα έχει καταφέρει πολύ καλά»
«Την ευχαριστώ για όλα» συμπλήρωσε ο τραγουδιστής
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΓιάννης Πλούταρχος: Η σύζυγός μου «έμπλεξε» με έναν δύσκολο άνθρωπο
«Πάντα υπάρχουν κρίσεις στα ζευγάρια», λέει ο Γιάννης Πλούταρχος. Για τη σχέση που έχει με τη σύζυγό του, μια σχέση που μετρά 30 χρόνια, μίλησε ο Γιάννης Πλούταρχος στο Happy Day και την Ευάννα Ζουμπούρογλου. «Ό,τι έχουμε κάνει το έχουμε κάνει μαζί, υπό αντίξοες συνθήκες. Οι σχέσεις χτίζονται με κόπο, περνάνε από διάφορα στάδια, αλλά ... Περισσότερα
To άρθρο Γιάννης Πλούταρχος: Η σύζυγός μου «έμπλεξε» με έναν δύσκολο άνθρωπο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΓιάννης Πλούταρχος: «Η σύζυγός μου έμπλεξε με έναν δύσκολο άνθρωπο»
Συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day» παραχώρησε ο Γιάννης Πλούταρχος, ο οποίος αναφέρθηκε στη σχέση που έχει με τη σύζυγό του, Μαρία αλλά και τις κρίσεις που έχουν περάσει στον γάμο τους. «Ό,τι έχουμε κάνει, το έχω κάνει με τη γυναίκα μου και κάτω από αντίξοες συνθήκες. Οι σχέσεις χτίζονται με κόπο, περνούν από διάφορα στάδια […]
Διαβάστε το στο govastileto.gr