«Όταν δείτε αυτό το βίντεο, θα είμαι νεκρός»: Ιρανός αυτοκτονεί για να επιστήσει την προσοχή στην κατάσταση που βιώνει η χώρα του
18:28 - 27/12/2022
«Όταν δείτε αυτό το βίντεο, θα είμαι νεκρός»: Ένας Ιρανός αυτοκτόνησε χθες Δευτέρα πέφτοντας στον Ροδανό ποταμό στη Λιόν ώστε, όπως είπε ο ίδιος σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά του, να επιστήσει την προσοχή στην κατάσταση που επικρατεί στην χώρα του, η οποία συγκλονίζεται από κύμα διαδηλώσεων. Ο Ιρανός βρέθηκε πνιγμένος αργά χθες το βράδυ, ανέφερε η […]
Το άρθρο «Όταν δείτε αυτό το βίντεο, θα είμαι νεκρός»: Ιρανός αυτοκτονεί για να επιστήσει την προσοχή στην κατάσταση που βιώνει η χώρα του εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γαλλία: «Όταν δείτε αυτό το βίντεο θα είμαι νεκρός» – Ιρανός αυτοκτονεί για την κατάσταση στη χώρα του
Άνδρας από το Ιράν έβαλε τέλος στη ζωή του πέφτοντας στον Ροδανό ποταμό στη Γαλλία. Σε βίντεο που είχε «ανεβάσει» στα social media, o 38χρονος Mohammad Moradi εξηγούσε ότι θέλει με την πράξη του αυτή να επιστήσει την προσοχή στην κατάσταση που βιώνει η χώρα του. Ο Mohammad Moradi, 38 ετών από το Ιράν βρέθηκε ... Περισσότερα
To άρθρο Γαλλία: «Όταν δείτε αυτό το βίντεο θα είμαι νεκρός» – Ιρανός αυτοκτονεί για την κατάσταση στη χώρα του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Γαλλία: Ιρανός αυτοκτονεί για να επιστήσει την προσοχή στην κατάσταση που βιώνει η χώρα του
Σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης υπήρξαν καλέσματα για μια συγκέντρωση στις 17:00 (τοπική ώρα) στο κέντρο της Λιόν στη Γαλλία, ως φόρος τιμής στον αυτόχειρα.
Διαβάστε το στο «Όταν δείτε αυτό το βίντεο, θα είμαι νεκρός»: Ιρανός αυτοκτονεί για να αναδείξει την ασφυκτική κατάσταση που βιώνει η χώρα του
«Όταν δείτε αυτό το βίντεο, θα είμαι νεκρός»: Ένας Ιρανός αυτοκτόνησε τη Δευτέρα πέφτοντας στον Ροδανό ποταμό στη Λιόν ώστε, όπως είπε ο ίδιος σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά του, να επιστήσει την προσοχή στην κατάσταση που επικρατεί στην χώρα του, η οποία συγκλονίζεται από κύμα διαδηλώσεων.
Διαβάστε το στο thebest.grΙρανός αυτοκτόνησε για να επιστήσει την προσοχή στην κατάσταση που βιώνει το Ιράν: «Όταν δείτε αυτό το βίντεο, θα είμαι νεκρός»
Ένας Ιρανός αυτοκτόνησε χθες, Δευτέρα, πέφτοντας στον Ροδανό ποταμό στη Λιόν προκειμένου, όπως ανέφερε ο ίδιος σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά του, να επιστήσει την προσοχή στην κατάσταση που επικρατεί στην χώρα του, η οποία συγκλονίζεται από κύμα διαδη
Διαβάστε το στο lykavitos.grΓαλλία: «Όταν δείτε αυτό το βίντεο, θα είμαι νεκρός», είπε Ιρανός που αυτοκτόνησε για την κατάσταση στην χώρα του
Πνίγηκε στον Ροδανό ποταμό στην Λιόν για να επιστήσει την προσοχή στον Δυτικό κόσμο
Διαβάστε το στο news.grΓαλλία: Ιρανός αυτοκτονεί για να επιστήσει την προσοχή στην κατάσταση που βιώνει η χώρα του
«Όταν δείτε αυτό το βίντεο, θα είμαι νεκρός»: Ένας Ιρανός αυτοκτόνησε χθες, Δευτέρα, στη Γαλλία, πέφτοντας στον Ροδανό ποταμό στη Λιόν ώστε, όπως είπε ο ίδιος σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά του, να επιστήσει την προσοχή στην κατάσταση που επικρατεί στην χώρα του, η οποία συγκλονίζεται από κύμα διαδηλώσεων. Ο Ιρανός βρέθηκε πνιγμένος αργά το βράδυ της […]
Διαβάστε το στο dete.gr