Qatargate – Εύα Καϊλή: «Είπα στον πατέρα μου να πάρει βαλίτσα και μπιμπερό»

09:16 - 28/12/2022

Για όσους ακόμη διερωτώνται στην Ευρώπη σχετικά με την ανάμειξη των Παντσέρι, Τζόρτζι και Καϊλή στο σκάνδαλο Qatargate, οι χθεσινές φωτογραφίες που δημοσίευσε η ιταλική εφημερίδα «La Repubblica», διαλύουν τις αμφιβολίες και αίρουν τις επιφυλάξεις. Οι φωτογραφίες που κάνουν το γύρο του κόσμου, δείχνουν τον Φραντσέσκο Τζόρτζι (σύζυγό της Καϊλή) και το λομπίστα Αντόνιο Παντσέρι […] Το άρθρο Qatargate – Εύα Καϊλή: «Είπα στον πατέρα μου να πάρει βαλίτσα και μπιμπερό» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Qatargate – Εύα Καϊλή: «Μπαμπά πάρε τη βαλίτσα και το μπιμπερό»

Σε νέες αποκαλύψεις για το Qatargate προχωρούν σήμερα η βελγική εφημερίδα Le Soir και η ιταλική La Repubblica. Σύμφωνα μάλιστα με την τελευταία, η Εύα Καϊλή προσπάθησε να κρύψει τα στοιχεία: «Μπαμπά πάρε τη βαλίτσα και το μπιμπερό», αναφέρει χαρακτηριστικά ο τίτλος της. Η La Repubblica γράφει ότι η Εύα Καϊλή είπε στους αστυνομικούς κατά την ανάκρισή…

Διαβάστε το στο news.gr

Qutargate-Κατάθεση Καϊλή: «Μπαμπά, πάρε τη βαλίτσα και τα μπιμπερό»

«Ξέρω ότι ο σύζυγός μου έκρυβε κάτι για το παλιό του αφεντικό, Αντόνιο Πάντσερι, και ίσως και το τωρινό του αφεντικό, Αντρέα Κοτζολίνο», είπε κατά λέξη η Εύα Καϊλή, στην πιο συγκεκριμένη απάντηση που έδωσε όταν ο ανακριτής έθεσε τα κυρίαρχα ερωτήματα, σχετικά με το πως βρέθηκαν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ σε μετρητά στο σπίτι της […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

Ρωσία: Νεκρός ο Στρατηγός Σαρβάροφ μετά την έκρηξη του αυτοκινήτου – Ήταν επικεφαλής της εκπαίδευσης του ρωσικού γενικού επιτελείου στρατού

Ηράκλειο: Επιχειρηματίας 79 ετών βρέθηκε νεκρός – Είχε αυτοπυροβοληθεί στο κεφάλι

Θεσσαλονίκη: Επιτέθηκαν σε ανήλικο γιατί τους ενοχλούσε το τύμπανο κατά τη διάρκεια αγώνα

Διπλωματικές επαφές Μαϊάμι: «Παραγωγικές» αλλά χωρίς ουσιαστικά αποτελέσματα οι συνομιλίες ΗΠΑ-Ουκρανίας

Τρίτο τάνκερ στο στόχαστρο των ΗΠΑ στα διεθνή ύδατα της Βενεζουέλας

Γιαννιτσά: Άνοιξε τρύπα σε δρόμο μήκους 10 μέτρων – Από κάτω περνάει χείμαρρος [Εικόνες]