Αλεξία Τράικο – Η νικήτρια του GNTM εξομολογείται: «Με τη μαμά μου δεν έχουμε καλές σχέσεις»
11:50 - 28/12/2022
Η Αλεξία Τράικο, η νικήτρια του φετινού GNTM βρέθηκε στο Breakfast@Star, το πρωί της Τετάρτης και μεταξύ άλλων μίλησε για […]
The post Αλεξία Τράικο – Η νικήτρια του GNTM εξομολογείται: «Με τη μαμά μου δεν έχουμε καλές σχέσεις» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αλεξία Τράικο: Η εξομολόγηση της νικήτριας του GNTM για την μητέρα της – «Δεν έχουμε καλές σχέσεις»
Αυλαία έριξε το βράδυ της Παρασκευής (23/12) ο πέμπτος κύκλος του GNTM, με τον πολυπόθητο τίτλο και το έπαθλο των 50.000 ευρώ να κατακτά η Αλεξία Τράικο. Λίγες ημέρες μετά την νίκη της, η Αλεξία Τράικο βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Breakfast@Star» και μίλησε για τα συναισθήματά της μετά από όλη αυτή την εμπειρία, αλλά και για το τηλεφώνημα που δέχτηκε από τον πατέρα της μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος. Παράλληλα, εξομολογήθηκε πως δεν έχει καλές σχέσεις με τη μητέρα της. «Γενικά, με την οικογένειά μου είμαστε λίγο χωρισμένοι μεταξύ μας. Ο μπαμπάς μου είναι στην Αμερική, έχει ξαναπαντρευτεί και όλα αυτά… Είχα δίπλα μου τους φίλους μου, που μόνο που ήταν εκεί μου κάλυπταν όλο το κεν
Διαβάστε το στο Newsbeast.gr