Εκλογικός νόμος: Πέρασε με 163 «ναι» και 121 «όχι» το νέο σύστημα

18:54 - 24/01/2020

Με 163 «ναι» και 121 «όχι» πέρασε ο νέος εκλογικός νόμος, μετά την σημερινή ψηφοφορία στην Ολομέλεια της Βουλής.  

Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Εκλογικός νόμος: Πέρασε με 163 «ναι» και 121 «όχι» η ενισχυμένη αναλογική

Με 163 «ναι» και 121 «όχι» πέρασε ο νέος εκλογικός νόμος, μετά την σημερινή ψηφοφορία στην Ολομέλεια της Βουλής. Με ψήφους 163 υπέρ έναντι 121 κατά, εγκρίθηκε επί της αρχής του, των άρθρων του και στο σύνολό του, το νομοσχέδιο «Εκλογή Βουλευτών», που επαναφέρει το σύστημα της ενισχυμένης αναλογικής. Ο νέος εκλογικός νόμος δεν εξασφάλισε […] The post Εκλογικός νόμος: Πέρασε με 163 «ναι» και 121 «όχι» η ενισχυμένη αναλογική appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr

Εκλογικός νόμος: Πέρασε με 163 «ναι» και 121 «όχι» το νέο σύστημα

Αυτό σημαίνει ότι οι επόμενες εκλογές, όποτε και αν γίνουν, θα διενεργηθούν με την απλή αναλογική που ψηφίστηκε από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ The post Εκλογικός νόμος: Πέρασε με 163 «ναι» και 121 «όχι» το νέο σύστημα appeared first on Protagon.gr.

Διαβάστε το στο protagon.gr

Εκλογικός νόμος: Πέρασε με 163 «ναι» και 121 «όχι» το νέο σύστημα -Θα ισχύσει στις μεθεπόμενες εκλογές

Με 163 «ναι» και 121 «όχι» πέρασε ο νέος εκλογικός νόμος, μετά την σημερινή ψηφοφορία στην Ολομέλεια της Βουλής. Με ψήφους 163 υπέρ έναντι 121 κατά, εγκρίθηκε επί της αρχής του, των άρθρων του και στο σύνολό του, το νομοσχέδιο «Εκλογή Βουλευτών», που επαναφέρει το σύστημα της ενισχυμένης αναλογικής. Ο... The post Εκλογικός νόμος: Πέρασε με 163 «ναι» και 121 «όχι» το νέο σύστημα -Θα ισχύσει στις μεθεπόμενες εκλογές appeared first on CrashOnline.gr | Η Online έκδοση του περιοδικού CRASH!.

Διαβάστε το στο crashonline.gr

Εκλογικός νόμος: Πέρασε με 163 ψήφους. Θα ισχύσει στις μεθεπόμενες εκλογές

 Με ψήφους 163 υπέρ έναντι 121 κατά, εγκρίθηκε επί της αρχής του, ο νέος εκλογικός νόμος που επαναφέρει το σύστημα της ενισχυμένης αναλογικής.Ο νέος εκλογικός νόμος δεν εξασφάλισε τις 200 ψήφους που απαιτεί το Σύνταγμα προκειμένου να ισχύσει στις επόμενες εκλογές, οπότε αυτές θα διεξαχθούν

Διαβάστε το στο madata.gr

Εκλογικός νόμος: Πέρασε με 163 «ναι» ⎯ Θα ισχύσει από τις μεθεπόμενες εκλογές

Βουλή: Ψηφίστηκε ο νέος εκλογικός νόμος - Με 163 ψήφους η επαναφορά της ενισχυμένης αναλογικήςΜε ψήφους 163 υπέρ έναντι 121 κατά, εγκρίθηκε επί της αρχής του, των άρθρων του και στο σύνολό του, το νομοσχέδιο «Εκλογή Βουλευτών», που επαναφέρει το σύστημα της ενισχυμένης αναλογικής. Ο νέος εκλογικός νόμος δεν εξασφάλισε τις 200 ψήφους που απαιτεί το Σύνταγμα προκειμένου να ισχύσει στις επόμενες εκλογές, οπότε αυτές θα διεξαχθούν με το σύστημα της απλής αναλογικής. Το νέο εκλογικό σύστημα θα ισχύσει στις μεθεπόμενες εκλογές. Η Ελληνική Λύση είναι το μόνο κόμμα της αντιπολίτευσης που υπερψήφισε το νέο εκλογικό νόμο. Στην ψηφοφορία πήραν μέρος 284 βουλευτές. Από τους 16 βουλευτές που απουσίαζαν, ο

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ NewsBomb

Κτηνωδία: Πυροβόλησαν και σκότωσαν δελφινάκι

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 3-0: Βήμα τίτλου με εμφάνιση... Πρωταθλήτριας για την «Ένωση»

Super League: Στο +4 κι αγκαλιάζει τον τίτλο η ΑΕΚ

Σακελλαροπούλου από Χιλή: «Οι σχέσεις των δύο χωρών βρίσκονται σε άριστο επίπεδο»

Λασίθι: Περιπέτεια για 57χρονη πεζοπόρο που τραυματίστηκε στο φαράγγι του Ρίχτη

Γιώργος Λυγγερίδης: Το «φλασάκι» με τα 15 βίντεο από ανώνυμο πληροφοριοδότη ξεκλείδωσε την υπόθεση