Κωνσταντέλιας: «Είμαι απογοητευμένος, θέλω πάντα να κερδίζω!»

22:50 - 28/12/2022

Ο ΠΑΟΚ άφησε δύο δικούς του βαθμούς στο Περιστέρι, και ο κορυφαίος του, Γιάννης Κωνσταντέλιας, μίλησε στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο νεαρός άσος των Θεσσαλονικέων: Για το αποτέλεσμα: «Είμαι απογοητευμένος, πάντα θέλω να κερδίζω και να βοηθάω την ομάδα. Φέραμε αυτό το αποτέλεσμα που μας αδικεί λίγο, θα μπορούσαμε να […] The post Κωνσταντέλιας: «Είμαι απογοητευμένος, θέλω πάντα να κερδίζω!» first appeared on ThesSports.

Διαβάστε Περισσότερα στο thessports.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κωνσταντέλιας: «Δεν βάλαμε δεύτερο γκολ για να το τελειώσουμε»

Κωνσταντέλιας: «Δεν βάλαμε δεύτερο γκολ για να το τελειώσουμε» 28/12/2022 Στο γεγονός πως ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να βρει δεύτερο γκολ προκειμένου να τελειώσει την υπόθεση νίκη επί του Ατρόμητου στάθηκε ο Γιάννης Κωνσταντέλιας. Μιλώντας στην κάμερα της Nova, ο 19χρονος μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ  δήλωσε πως είναι απογοητευμένος από την ισοπαλία ενάντια στους Περιστεριώτες κάνοντας λόγο για αδικία από το τελικό αποτέλεσμα, ενώ αναφορικά με το γεγονός πως αγωνίστηκε ως δεκάρι, υποστήριξε πως το έπραξε με άνεση και ελευθερία, χωρίς να επηρεάζεται από την αλλαγή θέσης. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο νεαρός άσος: Για το αποτέλεσμα: «Είμαι απογοητευμένος, πάντα θέλω να κε

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thessports.gr

Πήρε εύκολα το ντέρμπι η ΑΕΚ

Το 1-0 του Άρη με Μορόν! (video)

Το 1-0 της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (video)

Φωνάζει για πέναλτι ο Παναθηναϊκό! (video)

Έμεινε με τον βαθμό μπορούσε και τη νίκη ο Άρης!

Μάντζιος: «Μπορούσαμε να κερδίσουμε»