Οικονομόπουλος: Μπορείς να είσαι άθεος αλλά όχι να λες δεν υπάρχει Θεός

08:38 - 29/12/2022

Ο γνωστός τραγουδιστής Νίκος Οικονομόπουλος εμφανίζεται σε ντοκιμαντέρ του ANT1+ και ορισμένες δηλώσεις του-μεταξύ άλλων- αναμένεται να συζητηθούν!Ο γνωστός τραγουδιστής Νίκος Οικονομόπουλος εμφανίζεται σε ντοκιμαντέρ του ANT1+ και ορισμένες δηλώσεις του-μεταξύ άλλων- αναμένεται να συζητηθούν!Όπως αναφέρει-μεταξύ άλλων- ο Νίκος Οικονομόπουλος στο ντοκιμαντέρ «αν κάποιος μου πει θα κάνεις αυτό, δεν πρόκειται να το κάνω ποτέ, θα κάνω αυτό που θέλω». Και συνεχίζει, διατρανώνοντας για άλλη μια φορά την πίστη του στο Θεό, […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νίκος Οικονόμοπουλος: «Μπορείς να είσαι άθεος αλλά όχι να λες δεν υπάρχει Θεός»

Δείτε σε βίντεο τις δηλώσεις του τραγουδιστή για το νέο ντοκιμαντέρ  που περιγράφει τη ζωή του 

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Νίκος Οικονομόπουλος: Μπορείς να είσαι άθεος, αλλά όχι να λες ότι δεν υπάρχει Θεός

Αιχμηρή απάντηση από τον Δημήτρη Παπανώτα

Διαβάστε το στο in.gr

Νίκος Οικονομόπουλος: Μπορείς να είσαι άθεος, αλλά όχι να λες ότι δεν υπάρχει Θεός

Μερικά από το ντοκιμαντέρ με τη ζωή του Νίκου Οικονομόπουλου στον ΑΝΤ1+ παρουσίασε το πρωί της Πέμπτης η εκπομπή Happy Day.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Νίκος Οικονόμοπουλος: «Μπορείς να είσαι άθεος αλλά όχι να λες δεν υπάρχει Θεός»

Δείτε σε βίντεο τις δηλώσεις του τραγουδιστή για το νέο ντοκιμαντέρ που περιγράφει τη ζωή του . Το άρθρο Νίκος Οικονόμοπουλος: «Μπορείς να είσαι άθεος αλλά όχι να λες δεν υπάρχει Θεός» εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

Nίκος Οικονομόπουλος: Μπορείς να είσαι άθεος, αλλά όχι να λες ότι δεν υπάρχει Θεός

O Nίκος Οικονομόπουλος στο ντοκιμαντέρ για τη ζωή του που θα προβληθεί σε λίγες ημέρες στον ΑΝΤ1+ μιλά μεταξύ άλλων για την πίστη του στον Θεό. Στα πλάνα που προβλήθηκαν από το “Happy Day” ο γνωστός τραγουδιστής είπε: “Γενικά ήμουν αντισυμβατικός σε όλα. Ήξερα ότι έχω καλή φωνή. Με το που ξεκίνησα, βίωσα τον ανταγωνισμό. […] The post Nίκος Οικονομόπουλος: Μπορείς να είσαι άθεος, αλλά όχι να λες ότι δεν υπάρχει Θεός appeared first on InStyle.

Διαβάστε το στο instyle.gr

Nίκος Οικονομόπουλος: Άθεος μπορεί να είσαι, αλλά όχι να λες ότι δεν υπάρχει Θεός – ΒΙΝΤΕΟ

O πατρινός τραγουδιστής Nίκος Οικονομόπουλος στο ντοκιμαντέρ για τη ζωή του που θα προβληθεί σε λίγες ημέρες στον ΑΝΤ1+ μιλά μεταξύ άλλων για την πίστη του στον Θεό. Στα πλάνα που προβλήθηκαν από το “Happy Day” ο γνωστός τραγουδιστής είπε: “Γενικά ήμουν αντισυμβατικός σε όλα. Ήξερα ότι έχω καλή φωνή. Με το που ξεκίνησα, βίωσα […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Νίκος Οικονόμοπουλος: "Μπορείς να είσαι άθεος αλλά όχι να λες δεν υπάρχει Θεός"

"Με το που ξεκίνησα, βίωσα τον ανταγωνισμό"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Χειρουργείο και… τέλος η σεζόν για τον Φεράν Τόρες

Για πρώτη φορά ερευνητές παρατήρησαν ορατό σέλας στον Άρη (εικόνες)

Απεγκλωβισμός άνδρα που καταπλακώθηκε από δέντρο στην Αλωνίσταινα Αρκαδίας

Ρία Ελληνίδου: «Σταμάτησε το γλέντι και φύγαμε απ’ την πίσω πόρτα, μου είπε ο γαμπρός ότι έπιασαν τη νύφη με άλλον»

Η ΕΕ κατηγορεί την TikTok για παραβίαση των ψηφιακών κανόνων για διαφάνεια στις διαφημίσεις

ΤτΕ: Περιορισμένες οι επιπτώσεις από τους δασμούς – Με ικανοποιητικό ρυθμό η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας