Δημήτρης Παπανώτας για Νίκο Οικονομόπουλο: «Δεν θα βγει και ντυμένος καλόγερος, μην ξεχνάμε τη δουλειά μας»

08:50 - 29/12/2022

Πλάνα από το ντοκιμαντέρ με τη ζωή του Νίκου Οικονομόπουλου παρουσίασε η εκπομπή Happy Day με To άρθρο Δημήτρης Παπανώτας για Νίκο Οικονομόπουλο: «Δεν θα βγει και ντυμένος καλόγερος, μην ξεχνάμε τη δουλειά μας» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δημήτρης Παπανώτας για Νίκο Οικονομόπουλο: «Δεν θα βγει και ντυμένος καλόγερος, μην ξεχνάμε τη δουλειά μας»

Πλάνα από το ντοκιμαντέρ με τη ζωή του Νίκου Οικονομόπουλου και ο Δημήτρης Παπανώτας σχολιάζει το απόσπασμα με τις δηλώσεις του τραγουδιστή.

Διαβάστε το στο

Παπανώτας για Οικονομόπουλο: Δεν θα βγει και ντυμένος καλόγερος, μπουζούκια είναι και βγαίνουν από πίσω και πέντε γυμνές να χορεύουν

Πλάνα από το ντοκιμαντέρ με τη ζωή του Νίκου Οικονομόπουλου παρουσίασε την Πέμπτη (29/12) η εκπομπή Happy Day. Εδώ και έξι μήνες περίπου ο τραγουδιστή, για την ακρίβεια, σε συνεργασία με τον ΑΝΤ1 ετοιμάζει ένα ντοκιμαντέρ για την ζωή του. «Γενικά ήμουν αντισυμβατικός σε όλα. Ήξερα ότι έχω καλή φωνή. Με το που ξεκίνησα, βίωσα τον ανταγωνισμό. Σε όλα. Ήμουν σίγουρος ότι θα κλάψω, το ήξερα. Εγώ ζω με το παρελθόν. Άθεος μπορεί να είσαι, αλλά όχι να λες ότι δεν υπάρχει Θεός. Για εμένα υπάρχει», ακούγεται να λέει ο δημοφιλής τραγουδιστής και συνεχίζει: «Η πρώτη σκέψη που πέρασε από το μυαλό μου “Θα βγω νικητής”». Την «ένσταση» του Δημήτρη Παπανώτα έφεραν οι δηλώσεις του Νίκου Οικονομόπουλου. «Η

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της