Αντσελότι: «Από το δικό μου στόμα δεν θα βγει ότι ο Μέσι είναι ο κορυφαίος όλων»

14:34 - 29/12/2022

Ο Κάρλο Αντσελότι ρωτήθηκε αν ο Λιονέλ Μέσι είναι ο καλύτερος παίκτης στην ιστορία του ποδοσφαίρου και απάντησε… διπλωματικά. Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης εμφανίστηκε, μετά από καιρό λόγω της διακοπής των εθνικών διοργανώσεων, ενώπιον των δημοσιογράφων εν όψει της επανέναρξης της Πριμέρα Ντιβιζιόν. Ο Ιταλός ρωτήθηκε συγκεκριμένα για τον Μέσι, ο οποίος οδήγησε την […] The post Αντσελότι: «Από το δικό μου στόμα δεν θα βγει ότι ο Μέσι είναι ο κορυφαίος όλων» first appeared on ThesSports.

Διαβάστε Περισσότερα στο thessports.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αντσελότι: «Δεν θα πω ποτέ ότι ο Μέσι είναι ο καλύτερος στην ιστορία»

Ο Κάρλο Αντσελότι δεν θα έλεγε ότι ο Λιονέλ Μέσι είναι ο κορυφαίος παίκτης στην ιστορία. Ενδιαφέρον έχει η άποψη του Κάρλο Αντσελότι για το αν ο Λιονέλ Μέσι είναι, μετά και την κατάκτηση του Μουντιάλ με την Αργεντινή, ο κορυφαίος παίκτης στην ιστορία. «Είναι δύσκολο να το πω. Δεν ξέρω αν είναι ο κορυφαίος […] The post Αντσελότι: «Δεν θα πω ποτέ ότι ο Μέσι είναι ο καλύτερος στην ιστορία» appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr

Αντσελότι: «Δεν θα βγει από το στόμα μου ότι ο Μέσι είναι ο καλύτερος στην ιστορία»

Αντσελότι: «Δεν θα βγει από το στόμα μου ότι ο Μέσι είναι ο καλύτερος στην ιστορία» 29/12/2022 Σε δηλώσεις του ο Κάρλο Αντσελότι όταν ρωτήθηκε αν ο Λιονέλ Μέσι είναι ο καλύτερος παίκτης στην ιστορία του ποδοσφαίρου εκείνος δήλωσε μεταξύ άλλων πως δεν θα ήταν δίκαιο να πει κάτι τέτοιο διότι κάθε εποχή έχει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές αλλά και ότι «δεν θα βγει από το δικό του στόμα πως ο Μέσι είναι ο καλύτερος στην ιστορία». Την ίδια στιγμή ο Ιταλός προπονητής Αντσελότι ρωτήθηκε και για το ενδιαφέρον της «σελεσάο» να αναλάβει να τον πάγκο της Εθνικής ομάδας, μετά την απομάκρυνση του Τίτε, εκείνος απάντησε πως δεν επικοινωνήσει κάποιος μαζί του. Αναλυτικά οι

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thessports.gr

Πήρε εύκολα το ντέρμπι η ΑΕΚ

Το 1-0 του Άρη με Μορόν! (video)

Το 1-0 της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (video)

Φωνάζει για πέναλτι ο Παναθηναϊκό! (video)

Έμεινε με τον βαθμό μπορούσε και τη νίκη ο Άρης!

Μάντζιος: «Μπορούσαμε να κερδίσουμε»