Η Κλέλια Ρένεση εξομολογείται για το παιδί της: «Όσο βαστάνε τα πόδια μου θα είμαι σαν δέκα γονείς και όχι ένας»

21:04 - 29/12/2022

Συνέντευξη στο περιοδικό Τηλεθεατής και τη δημοσιογράφο Χρύσα Παχούμη παραχώρησε η Κλέλια Ρένεση. Η γνωστή ηθοποιός, που τα τελευταία χρόνια […] The post Η Κλέλια Ρένεση εξομολογείται για το παιδί της: «Όσο βαστάνε τα πόδια μου θα είμαι σαν δέκα γονείς και όχι ένας» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κλέλια Ρένεση: Το να είσαι μονογονέας έχει και δυσκολίες και ευκολίες-Όσο βαστάνε τα πόδια μου θα είμαι σαν 10 γονείς και όχι ένας!

Με συνέντευξή της στο περιοδικό «Τηλεθεατής» η ηθοποιός Κλέλια Ρένεση, που απολαμβάνουμε ως Καίτη στο «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα», αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην πορεία της αγαπημένης σειράς του Alpha και εξομολογείται τις δυσκολίες που βιώνει μία γυναίκα ως μονογονέας, μεγαλώνοντας μόνη το παιδί της.Με συνέντευξή της στο περιοδικό «Τηλεθεατής» η ηθοποιός Κλέλια Ρένεση, που απολαμβάνουμε ως Καίτη στο «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα», αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην πορεία της αγαπημένης σειράς του Alpha και εξομολογείται τις δυσκολίες που βιώνει μία γυναίκα ως μονογονέας, μεγαλώνοντας μόνη το παιδί της.Χαρακτηριστικά αποσπάσματα της συνέντευξης: Η «Μουρμούρα» έκλεισε τα δέκα χρόνια της. Ποια […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο