Μαρίνα Πατούλη: «Ακούγεται πως η Εύα Καϊλή είναι έγκυος, στηρίζω και στεναχωριέμαι»

12:00 - 30/12/2022

Για την σύλληψη της Εύα Καϊλή ρωτήθηκε η Μαρίνα Πατούλη στις νέες δηλώσεις που έκανε το To άρθρο Μαρίνα Πατούλη: «Ακούγεται πως η Εύα Καϊλή είναι έγκυος, στηρίζω και στεναχωριέμαι» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαρίνα Πατούλη για Εύα Καϊλή : «Ακούγεται πως είναι έγκυος, στηρίζω και στεναχωριέμαι»

Η Μαρίνα Πατούλη μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες αναφέρθηκε στη σύλληψη της Εύα Καϊλή. «Η αλήθεια είναι πως ως γυναίκα και ως άνθρωπο με έχει στενοχωρήσει πάρα πολύ αυτό. Και με λυπεί γιατί η Εύα είναι ένα φωτεινό πρόσωπο. Δε θέλω να μπω ούτε σε μικρότητες ούτε να κρίνω. Αυτά θα φανούν στην πορεία», είπε αρχικά […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

“Βόμβα” από την Μαρίνα Πατούλη: “Ακούγεται πως η Εύα Καϊλή είναι έγκυος”

Για την σύλληψη της Εύα Καϊλή ρωτήθηκε η Μαρίνα Πατούλη στις νέες δηλώσεις που έκανε το βράδυ της Πέμπτης στους δημοσιογράφος. «Η αλήθεια είναι πως ως γυναίκα και ως άνθρωπο με έχει στενοχωρήσει πάρα πολύ αυτό. Και με λυπεί γιατί η Εύα είναι ένα φωτεινό πρόσωπο. Δε θέλω να μπω ούτε σε μικρότητες ούτε να […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Μαρίνα Πατούλη: Η Εύα Καϊλή είναι έγκυος

«Η αλήθεια είναι πως ως γυναίκα και ως άνθρωπο με έχει στενοχωρήσει πάρα πολύ αυτό. Και με λυπεί γιατί η Εύα είναι ένα φωτεινό πρόσωπο. Δε θέλω να μπω ούτε σε μικρότητες ούτε να κρίνω. Αυτά θα φανούν στην πορεία. Θέλω να πω ότι ως γυναίκα, δεδομένου ότι έχει τον σύντροφό της, ακούγεται ότι είναι έγκυος.»Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr

Διαβάστε το στο eretikos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της