Βιασμός 15χρονου: «Είμαστε σε άθλια κατάσταση, εμπλέκεται το παιδί μου» – Ο πατέρας του κατηγορούμενου στο T-live

15:56 - 30/12/2022

Στην κάμερα της εκπομπής T-live και στην Μάρω Κανελλάκη μίλησε ο πατέρας ενός από τους οκτώ To άρθρο Βιασμός 15χρονου: «Είμαστε σε άθλια κατάσταση, εμπλέκεται το παιδί μου» – Ο πατέρας του κατηγορούμενου στο T-live δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ίλιον - Πατέρας κατηγορούμενου: «Είμαστε σε άθλια κατάσταση, εμπλέκεται το παιδί μου»

Τι λέει ο πατέρας ενός από τους κατηγορούμενους

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Ίλιον: «Είμαστε σε άθλια κατάσταση, εμπλέκεται το παιδί μου», λέει πατέρας κατηγορούμενου για τον βιασμό του 15χρονου

Η σοκαριστική και εξοργιστική υπόθεση στο Ίλιον έχει οδηγήσει έξι ανηλίκους στη φυλακή.

Διαβάστε το στο in.gr

Βιασμός 15χρονου στο Ίλιον: «Έγινε μίμηση από βίντεο με οπαδούς» επιβεβαιώνει κατηγορούμενος

Σε νέες αποκαλύψεις προχώρησε ένας από τους κατηγορούμενους για την υπόθεση του ομαδικού βιασμού συμμαθητή τους στο Ίλιον.Σε νέες αποκαλύψεις προχώρησε ένας από τους κατηγορούμενους για την υπόθεση του ομαδικού βιασμού συμμαθητή τους στο Ίλιον.Συγκεκριμένα μίλησε για ένα περιστατικό οπαδικής βίας ανάλογο με τα βίντεο που κυκλοφορούν με τον μαθητή από το Ίλιον. Οπαδός κάποιας ομάδας δέχεται τέτοιους είδους επίθεση από φίλους αντιπάλων και ακούγονται μάλιστα και συνθήματα. Ένας από τους κατηγορούμενους […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Βιασμός 15χρονου: «Είμαστε σε άθλια κατάσταση, εμπλέκεται το παιδί μου»

Με τον βιασμό του 15χρονου στο Ίλιον ασχολήθηκε, το μεσημέρι της Παρασκευής, το T Live με την Τατιάνα Στεφανίδου στον […] The post Βιασμός 15χρονου: «Είμαστε σε άθλια κατάσταση, εμπλέκεται το παιδί μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Ιλιον – Βιασμός 15χρονου: «Είμαστε σε άθλια κατάσταση» λέει πατέρας κατηγορουμένου

«Η θλίψη και η δικιά μας είναι μεγάλη, δεν θα περίμενα ποτέ να συμβεί κάτι τέτοιο σε κανένα παιδί. Δυστυχώς εμπλέκεται και το παιδί το δικό μου το οποίο από τη μεριά του προσπάθησε να βοηθήσει, ώστε να μην ξανασυμβεί αυτό» δηλώνει πατέρας κατηγορουμένου που έχει προφυλακιστεί για τον βιασμό 15χρονου στο Ιλιον Την ώρα […]

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Βιασμός 15χρονου: “Είμαστε σε άθλια κατάσταση, εμπλέκεται το παιδί μου”, λέει πατέρας κατηγορούμενου

Πατέρας ενός από τους οκτώ κατηγορούμενους μίλησε για τη σοκαριστική και εξοργιστική υπόθεση του βιασμού του 15χρονου στο Ίλιον. Μιλώντας στον Alpha, ο ίδιος υποστήριξε ότι ως ο γιος του δεν συμμετείχε στον βιασμό, ωστόσο κατανοεί την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η οικογένεια του 15χρονου  «Η θλίψη και η δικιά μας είναι μεγάλη, δεν […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της