Ανοίγει ξανά η συζήτηση για νέα αύξηση του κατώτατου μισθού

08:32 - 31/12/2022

Αντίκτυπος και στο Δημόσιο

Διαβάστε Περισσότερα στο patrasevents.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μητσοτάκης: Από την 1η Απριλίου η αύξηση του κατώτατου μισθού

«Προχωράμε στο 2023 με όπλο μας την αλήθεια, το σχέδιο και την όρεξη για δουλειά»

Διαβάστε το στο news.gr

Το μήνυμα Μητσοτάκη για το 2023: Τον Απρίλη η νέα αύξηση του κατώτατου μισθού

Μήνυμα έστειλε σήμερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για το νέο έτος. Ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε στα βήματα που έγιναν μέσα στο 2022 για τη χώρα αλλά και σε αυτά που έρχονται το 2023, με βασικότερο την αύξηση του κατώτατου μισθού. «Όπως έχω πει, αν το πρώτο μας σύνθημα ήταν οι «λιγότεροι φόροι», το δεύτερο πρέπει […] Το άρθρο Το μήνυμα Μητσοτάκη για το 2023: Τον Απρίλη η νέα αύξηση του κατώτατου μισθού εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.

Διαβάστε το στο Newsique.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ patrasevents.gr

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Τώρα λόγω ηλικίας πρέπει να λέω ότι είμαι παρουσιάστρια, το μοντέλο δεν το πιστεύουν

Ελένη Τσολάκη: "Ο Νίκος Μουτσινάς έκανε 3% απέναντί μας και λέγαμε: ευτυχώς, δεν θα τραβήξει"

Πάνος Μουζουράκης: "Είμαι 45 αλλά δε νιώθω 35, γιατί στα 35 ένιωθα χειρότερα απ’ ότι νιώθω τώρα"

Κατσαρίνη για Super Κική: Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε τα ποσά που βγάζουμε από το Instagram, ο κόσμος πεινάει

Γερμανία: Απαισιόδοξοι για το μέλλον και απογοητευμένοι από την πολιτική οι νέοι

Τουρισμός: Αύξηση 14,4% στην επιβατική κίνηση στα αεροδρόμια της χώρας