Κατερίνα Καινούργιου: «Η κατάψυξη ωαρίων ήταν το δώρο στον εαυτό μου για το 2022»

14:30 - 31/12/2022

Τον προσωπικό απολογισμό του 2022 έκανε η Κατερίνα Καινούργιου αναδημοσιεύοντας στο instagram τις πιο έντονες στιγμές To άρθρο Κατερίνα Καινούργιου: «Η κατάψυξη ωαρίων ήταν το δώρο στον εαυτό μου για το 2022» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κατερίνα Καινούργιου: «Η κατάψυξη ωαρίων ήταν το δώρο μου για το 2022»

Η  Κατερίνα Καινούργιου θύμηθηκε όταν μέσα στη χρονιά ολοκλήρωσε τη διαδικασία κατάψυξης ωαρίων και έστειλε ένα συγκινητικό μήνυμαΠερισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Κατερίνα Καινούργιου: «Η κατάψυξη ωαρίων ήταν το δώρο στον εαυτό μου για το 2022»

Τον απολογισμό του 2022 έκανε η Κατερίνα Καινούργιου αναδημοσιεύοντας στο instagram τις πιο έντονες στιγμές της από τη χρονιά που ολοκληρώθηκε. Η Κατερίνα Καινούργιου έστειλε το δικό της μήνυμα για την συντήρηση ωαρίων, μια διαδικασία στην οποία υποβλήθηκε τον Φεβρουάριο του 2022 και όπως αναφέρει ήταν το καλύτερο δώρο που έκανε στον εαυτό της. «Η […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Kατερίνα Καινούργιου: Με παραμυθένιο burgundy φόρεμα στον τελικό του J2US

H Kατερίνα Καινούργιου δεν θα μπορούσε να λείψει από τον τελικό του J2US. Η παρουσιάστρια άλλωστε στηρίζει πάντα τον καλό της φίλο Νίκο Κοκλώνη. Μάλιστα ο παρουσιαστής ανακοίνωσε στην αρχή του τελικού πως τα συμβόλαια τόσο του ίδιου όσο και της Κατερίνας Καινούργιο ανανεώθηκαν με το κανάλι του Αlpha. Η ίδια μάλιστα μοιράστηκε με τους […] The post Kατερίνα Καινούργιου: Με παραμυθένιο burgundy φόρεμα στον τελικό του J2US appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της