Οι ευχές ΠΑΟΚ και Σαββίδη για το 2023!

20:52 - 31/12/2022

Το 2022 μας αποχαιρετά με το 2023 να είναι με το ένα πόδι εδώ. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ο Ιβάν Σαββίδης έστειλαν τις δικές τους ευχές για το νέο έτος. Αναλυτικά όσα αναφέρει ο επίσημος Δικέφαλος: Καλή Χρονιά από την οικογένεια του ΠΑΟΚ Ο Ιβάν Σαββίδης, το ποδοσφαιρικό τμήμα, η διοίκηση, το προσωπικό και όλη […] The post Οι ευχές ΠΑΟΚ και Σαββίδη για το 2023! first appeared on ThesSports.

Διαβάστε Περισσότερα στο thessports.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Οι ευχές της ομάδας για το 2023

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έστειλε, σήμερα Παραμονή Πρωτοχρονιάς, τις δικές της ευχές για το 2023 σε όλο τον κόσμο, με μία ανάρτησή της στα social media της ομάδας. Το 2022 ολοκληρώνεται με τον ΠΑΟΚ να προέρχεται από αρνητικό αποτέλεσμα στη Super League 1, αλλά σε μία περίοδο που δείχνει να “χτίζει” για το μέλλον και τη ... Περισσότερα To άρθρο ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Οι ευχές της ομάδας για το 2023 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Οι ευχές της ομάδας και του Σαββίδη για το 2023

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έστειλε και αυτή το ευχετήριό της μήνυμα για τη νέα χρονιά - το 2023 - αλλά και τις ευχές του Ιβάν Σαββίδη.

Διαβάστε το στο Gazzetta

Καλή Χρονιά! Έξυπνες ευχές SMS και μαντινάδες για το 2023

Το Fimes.gr σας εύχεται Καλή Χρονιά γεμάτη υγεία, όμορφες στιγμές και ζεστές εμπειρίες! Ας είναι το 2023 πιο ήρεμο, παραγωγικό και ευχάριστο από το 2022, που για τους περισσότερους ήταν δύσκολο. Τέτοιες μέρες πολλοί αναζητούν έξυπνες ευχές για Πρωτοχρονιά έτσι ώστε να ξεφύγουν από τα τετριμμένα. Εδώ θα βρείτε αρκετές προτάσεις. Διαβάστε 20 ξεχωριστές ευχές […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Καλή Χρονιά! Έξυπνες ευχές SMS και μαντινάδες για το 2023.

Διαβάστε το στο fimes.gr

Οι ευχές αιρετών και φορέων για το 2023 στο «Νεολόγο»

Ο «Νεολόγος» των Πατρών ζήτησε προβλέψεις για τις προκλήσεις του νέου έτους, κατά το οποίο θα διεξαχθούν οι εθνικές και οι αυτοδιοικητικές εκλογές ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΓΚΟΛΗΣ, ΚΑΛΥΨΩ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ ALEXKOGKOLIS@HOTMAIL.COM – KALIPSOKAN11@GMAIL.COM Αποχαιρετώντας το 2022, ένα ομολογουμένως δύσκολο έτος, για τη χώρα, την Ευρώπη και τον πλανήτη, αιρετοί της Αχαΐας και της Δυτικής Ελλάδας, πρόεδροι φορέων […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thessports.gr

Πήρε εύκολα το ντέρμπι η ΑΕΚ

Το 1-0 του Άρη με Μορόν! (video)

Το 1-0 της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (video)

Φωνάζει για πέναλτι ο Παναθηναϊκό! (video)

Έμεινε με τον βαθμό μπορούσε και τη νίκη ο Άρης!

Μάντζιος: «Μπορούσαμε να κερδίσουμε»