Κικίλιας: Ο τουρισμός θα φέρει ισχυρό εισόδημα και το 2023
08:26 - 01/01/2023
Υπάρχουν οι βάσεις για τουριστική ανάπτυξη και το 2023, δηλώνει σε συνέντευξή του ο Βασίλης Κικίλιας.Περισσότερα...
Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κικίλιας: Ο τουρισμός θα φέρει ισχυρό εισόδημα και το 2023
Εστιάζοντας στα οικονομικά μεγέθη του 2023 ο υπουργός επισημαίνει ότι καταφέραμε να αγγίξουμε τις επιδόσεις της προ πανδημίας περιόδου.
Διαβάστε το στο Κικίλιας: Ο τουρισμός θα φέρει ισχυρό εισόδημα και το 2023
«Δεν νομίζω ότι πλέον αμφισβητεί κανείς πως το 2022 ήταν μια εξαιρετική χρονιά για τον ελληνικό τουρισμό.
Διαβάστε το στο thebest.grΚικίλιας: Ο τουρισμός θα φέρει ισχυρό εισόδημα και το 2023
Κικίλιας: Ο τουρισμός θα φέρει ισχυρό εισόδημα και το 2023 ckardampikis
Sun, 01/01/2023 - 09:31
Διαβάστε το στο sofokleousin.grΚικίλιας: Ο τουρισμός θα φέρει ισχυρό εισόδημα και το 2023
«Δεν νομίζω ότι πλέον αμφισβητεί κανείς πως το 2022 ήταν μια εξαιρετική χρονιά για τον ελληνικό τουρισμό. Αυτό άλλωστε καταδεικνύουν και τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος και της ΕΛΣΤΑΤ»…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο Cnn.grΚικίλιας: Ο τουρισμός θα φέρει ισχυρό εισόδημα και το 2023
"Δεν νομίζω ότι πλέον αμφισβητεί κανείς πως το 2022 ήταν μια εξαιρετική χρονιά για τον ελληνικό τουρισμό. Αυτό άλλωστε καταδεικνύουν και τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος και της ΕΛΣΤΑΤ, με τις αφίξεις και τα ταξιδιωτικά έσοδα να προσεγγίζουν, ή ακόμα και να ξεπερνούν σε πολλούς προορισμούς, τα αντίστοιχα του 2019".
Διαβάστε το στο matrix24.gr